نوشته شده توسط : فولاد 369

مقدمه

ورق های فلزی انواع مختلفی دارند. هر محصول با توجه به ویژگی های خود کاربردهای متفاوتی دارد. شرکت های فولاد مبارکه، فولاد غرب آسیا، هفت الماس از تولیدکنندگان مهم ورق روغنی در کشور هستند که محصولاتی با کیفیت بالا و قیمت مناسب تولید می کنند. به طور کلی قبل از خرید هر نوع محصولی باید نکاتی را در نظر گرفت که چه کارخانه ای ورق روغنی را تولید کرده است و چه اندازه و ابعادی دارد و چه عواملی بر قیمت روز ورق روغنی تاثیر می گذارد. این نکات مطرح شده از جمله نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد. در این مقاله می خواهیم با کارخانه های تولید کننده ورق روغنی در ایران آشنا شویم.

معرفی ورق روغنی

در تعریف ورق روغنی می توان گفت که نوعی ورق فولادی است که با فرآیند تولید نورد سرد تهیه و تولید می شود. این ورق قیمت مناسبی دارد و به راحتی در دسترس است. همان طور که می دانید ورق های فولادی از جمله مواد اولیه در تولید دستگاه های مختلف می باشد. امروزه صنایع مختلف در سراسر جهان خرید ورق فولادی را در فهرست مواد اولیه صنایع خود قرار دادند. ورق استیل در مدل های مختلف تولید و به بازار عرضه می شود، برخی از این ورق ها با نورد گرم و برخی دیگر با نورد سرد تولید می شوند. ورق روغنی یکی از انواع ورق فولادی است که به روش نورد سرد از ورق فولادی سیاه تولید و به بازار عرضه می شود. ورق تولید شده به روش نورد سرد از مقاومت بالاتری برخوردار است زیرا تحت فشار بسیار بالا تولید می شود. به همین دلیل برای کاربرانی که به ورق مقاوم نیاز دارند گزینه ایده آلی است. در این مقاله قصد داریم تمامی اطلاعات لازم در مورد ورق روغنی را در اختیار تمامی صنعتگران، تجار و همچنین علاقمندان به صنعت فولاد قرار دهیم. در این صورت اگر می خواهید اطلاعات دقیقی در مورد این ورق فولادی به دست آورید، پیشنهاد می کنیم ادامه این مقاله را مطالعه کنید.

روش های تولید ورق روغنی

فناوری هیدروفرمینگ که در تولید ورق های سرد استفاده می شود، قبل از جنگ جهانی اول رایج بود و اولین بار در سال ۱۹۸۰ از آن برای بدنه هواپیما استفاده کردند. در سال های بعد با این روش تولید ورق روغنی (سرد) را بسیار پیشرفته تر کردند و به همین دلیل مشتریان زیادی پیدا کرد و افراد زیادی از آن استفاده کردند. فرآیند هیدروفرمینگ در تولید ورق روغنی بیشتر شبیه به ورق های کششی است که در این روش از قالب های کششی مخصوص استفاده می شود. با استفاده از این روش می توانید ورق های سرد در تیراژ پایین تولید کنید که می تواند بهترین جایگزین برای ورق های کششی باشد که ضخامت و کیفیت این نوع ورق های تولید شده با این فرآیند عالی است. بنابراین یکی دیگر از مزایای این روش این است که هزینه های شما را بسیار کاهش می دهد.

کاربرد ورق روغنی چیست؟

از جمله کاربردهای این ورق ها می توان به قسمت های بیرونی خودرو، لوازم خانگی و … اشاره کرد که کارخانجات تولید ورق روغنی این ورق را در انواع مختلف از جمله ورق روغنی معمولی (ST12)، نیمه کشش (ST13) و فوق کشدار (ST14) تولید می کنند. ورق های فوق کششی تاریخ مصرف دارند و پس از تاریخ معین خورده می شوند و به ورق روغنی معمولی تبدیل می شوند.

ورق روغن St12 (ورق روغن معمولی): این نوع ورق روغنی نسبت به انواع دیگر کاربرد بیشتری دارد و بیشتر در مصارف مختلف مربوط به ساخت و ساز استفاده می شود.

ورق روغنی St13 (ورق روغن نیمه کششی): این محصول در سازه های صنعتی و غیر صنعتی با پرس کم عمق کاربرد دارد.

ورق روغنی St14 (ورق روغنی فوق کششی با خاصیت ارتجاعی بالا): این نوع ورق روغنی در کاربردهای پرس عمیق استفاده می شود. بیشترین استفاده از ورق روغنی در صنعت خودرو مربوط به این نوع است. علاوه بر انواع ذکر شده، نوع دیگری از ورق های روغنی با ویژگی های خاص مانند لعاب تولید می شود که می توان به آن ها رنگ های مختلفی داد. این نوع ورق روغنی که ورق EK2 نام دارد در ساخت لوازم آشپزخانه به ویژه اجاق گاز، در ساخت ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، یخچال و سایر لوازم خانگی، خودروسازی، تابلوسازی، تجهیزات روشنایی، ساخت قطعات کشاورزی، ساخت ماشین های چمن زنی، مخازن آب و سوخت و ساخت موتورهای الکتریکی کاربرد فراوانی دارد. در بیشتر موارد، کمدها و کشوهای فلزی در استخرها، مدارس و باشگاه ها از ورق روغنی ساخته می شوند. به دلیل استحکام و مقاومت بالای این محصول در برابر خوردگی، کاربرد فراوانی در پروفیل های ساختمانی و درب و پنجره دارد. همچنین در برخی موارد لوله اگزوز خودرو از ورق روغنی ساخته می شود. بنابراین ورق روغنی یکی از مهمترین محصولات فولادی در صنعت خودروسازی محسوب می شود.

ورق روغنی فولاد 369

تولید کنندگان ورق روغنی در ایران

ایران کارخانه های زیادی در زمینه تولید ورق روغنی دارد که عبارتند از: کارخانه فولاد مبارکه اصفهان، کارخانه فولاد غرب، کارخانه هفت الماس و ورق روغنی گیلان، از این رو تعدادی کارخانه تولید ورق روغنی در خارج از ایران وجود دارد که عبارتند از: کارخانه شاگنگ، باوستیل آرسلور ومیتال.

ورق روغنی فولاد مبارکه اصفهان

یکی از معروف ترین کارخانه های تولید ورق روغنی در ایران، کارخانه فولاد مبارکه اصفهان است. این کارخانه در سال 1372 با بیش از 30 سال سابقه در 75 کیلومتری شهر اصفهان تاسیس شد. ظرفیت اسمی این مجتمع 11.5 میلیون تن ورق فولادی است. این کارخانه پودر سنگ آهن را از معادن گل گهر و چادرملو تامین و با حمل و نقل ریلی به واحد جمع آوری و انباشت مجتمع حمل می کند. سپس پودر سنگ آهن در واحد گندله سازی به گلوله های پخته کروی به قطر 8 تا 16 میلی متر و در واحد احیای مستقیم با از دست دادن اکسیژن به آهن اسفنجی و سپس در کوره های قوس الکتریکی به مذاب تبدیل می شود. سپس این فولاد مذاب طی عملیاتی به شمش های فولادی تبدیل می شود و این شمش ها توسط کوره های از پیش گرم شده به دمای مناسب رسیده و در مراحل مختلف نورد می شوند. این محصولات به رول ورق با ضخامت 1.5 تا 16 میلی متر تبدیل می شوند. بخشی از این رول ها به بازار عرضه می شود و بخشی دیگر به واحدهای تکمیلی ناحیه نورد گرم و نورد سرد منتقل می شود. ورق روغنی یا ورق سرد فولاد مبارکه در ضخامت های 0.4 میلی متر تا 2 میلی متر و عرض 1000 تا 1250 میلی متر تولید می شود. استاندارد مورد استفاده در تولید ورق روغنی فولاد مبارکه DIN 1623 و BS EN 10130 می باشد که بر اساس این استانداردها عیار این ورق ها st12 یا DC01 می باشد.

کارخانه فولاد غرب آسیا

کارخانه فولاد غرب آسیا یکی دیگر از کارخانه های تولید کننده ورق روغنی است که در این زمینه فعالیت گسترده ای دارد. وسعت این کارخانه ۵۳ هکتار است و در سال ۱۳۸۳ در شهرستان دیلیجان استان قم تاسیس شد. این کارخانه با بهره گیری از تجربیات کارشناسان کارخانه فولاد مبارکه اقدام به تولید و عرضه محصولات باکیفیت نموده است. میزان تولید ورق روغنی این کارخانه ۵۵۰ هزار تن در سال و در ضخامت های مختلف می باشد. آمارهای ذکر شده حاکی از آن است که کشور ما سالانه به ۱.۵ میلیون تن فویل نفتی نیاز دارد به طوری که صنایع زیرمجموعه باید این فویل را از کشورهای دیگر وارد کنند. این ورق در بسیاری از صنایع مانند خودروسازی، لوازم خانگی، ساخت و ساز ساختمان، تولید ورق رنگی، قوطی سازی، تولید ورق گالوانیزه و کنسروسازی موثر است. از آنجایی که ورق های تولیدی این کارخانه مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی است، کیفیت بسیار خوبی دارند.

ورق روغنی فولاد 369

ورق روغنی فولاد هفت الماس

کارخانه فولاد هفت الماس در سال ۱۳۷۵ با هدف تولید انواع ورق روغنی، ورق گالوانیزه نورد سرد، فولاد ضد زنگ و سایر مقاطع تاسیس شد. این کارخانه با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در سال، در شهر قزوین به بهره برداری رسید. این مجموعه دارای دو فاز تولید است:

  • فاز اول خط تولید فویل نفت هفت الماس
  • فاز دوم خط تولید نورد سرد برگشت پذیر

ورق روغنی سرد هفت الماس محصولی است که از ورق نورد گرم با ضخامت بالا در فرآیند نورد سرد تولید می شود. ورق روغنی هفت الماس با ضخامت ۰.۱۳ تا ۲ میلی متر، قطر داخلی ۶۱۰ و قطر خارجی ۹۰۰ تا ۲۱۰۰، عرض ۶۵۰ تا ۱۲۵۰ و طول ۱۰۰۰ تا ۴۰۰۰ میلی متر به دو صورت رول و شیت در بازار به فروش می رسد.

کارخانه فولاد اکسین اهواز

این کارخانه در سال ۱۳۸۴ در استان خوزستان راه اندازی شد و ماهانه ۸۲ هزار تن محصول فولادی تولید می کند. این کارخانه در تولید ورق روغنی از جدیدترین و به روزترین تجهیزات جهانی استفاده می کند و ورق های آن از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

کارخانه فولاد درخشان اراک

کارخانه فولاد درخشان یکی از برترین کارخانه های تولید ورق روغنی در ایران می باشد که در سال ۱۳۷۵ تاسیس شده و ورق روغنی مرغوب تولید می کند. این کارخانه یکی از بهترین تولیدات ورق روغنی را در ایران دارد.

قیمت روز ورق روغنی

قیمت روز ورق روغنی نیز به عوامل بسیاری بستگی دارد. در خرید ورق روغنی باید به موارد زیادی ازجمله کیفیت محصول و اعتبار تولیدکننده توجه کرد. وب سایت رسمی فولاد ۳۶۹ قصد دارد با عرضه مستقیم ورق روغنی بدون واسطه و با بهترین کیفیت این محصولات را برای شما عزیزان به ارمغان بیاورد. برای اطلاع از قیمت روز ورق روغنی جداول سایت را مطالعه فرمایید. همچنین می توانید برای مشاوره رایگان با کارشناسان ​​تماس بگیرید.

قیمت آنلاین ورق روغنی

به طور کلی فروش ورق روغنی با آخرین قیمت روز در مرکز آهن به روش های مختلفی انجام می شود. قیمت هایی که برای فروش ورق روغنی کارخانجات اعلام می شود روزانه در کانال های ارتباطی ما قابل مشاهده و استعلام می باشد. در صورت نیاز به سایزهای خاص و سفارشی ورق روغنی با شماره تماس هایی که در سایت قرار دادیم تماس بگیرید تا زمان آماده سازی و ارسال توسط کارشناس برای شما توضیح داده شود و یا میتوانید به صورت آنلاین از طریق سایت سفارش خود را ثبت کنید. شما عزیزان به راحتی می توانید انواع ورق روغنی با ضخامت های مختلف را در سایت مشاهده کرده و خریداری نمایید.

آخرین قیمت ورق روغنی

هنگام خرید مشخصات کلیه محصولات از جمله نوع، اندازه، وضعیت، استاندارد، جزئیات محل بارگیری و تحویل (کارخانه، کارگاه یا شرکت)، قیمت هر واحد، تاریخ و زمان آخرین به روز رسانی در سایت فولاد 369 قابل مشاهده است. در صورت پیدا نکردن محصول مورد نظر و یا نیاز به مشاوره بیشتر در زمینه خرید و فروش این برگه، کارشناسان پاسخگوی شما خواهند بود. هنگام خرید و فروش ورق روغنی به خصوص برای کاربردهایی که نیاز به پرس دارند، توجه به تاریخ انقضای ورق روغنی مورد نظرتان مهم است. همانطور که گفته شد، ورق های روغنی ST12 به مدت 18 ماه و ورق های روغنی ST13 و ST14 به مدت 6 و 8 ماه پس از تاریخ تولید، ساختار اولیه خود را حفظ می کنند. نادیده گرفتن این تاریخ انقضا ممکن است باعث پارگی ورق در حین عمل پرس شود.

ورق روغنی فولاد 369

جمع بندی

ورق های روغنی مانند سایر مقاطع فولادی دارای انواع مختلفی از نظر ابعاد، وزن و ضخامت می باشند که در هنگام خرید باید به آن دقت کرد. از تولیدکنندگان برتر ورق روغنی در ایران می توان به کارخانه فولاد مبارکه اصفهان، کارخانه فولاد غرب آسیا و کارخانه هفت الماس اشاره کرد. هر کدام از این کارخانه ها ظرفیت تولید خاصی دارند اما با وجود این کارخانه ها همچنان واردات در این زمینه از کشورهای خارجی انجام می شود. همچنین خریداران محترم توجه داشته باشند قبل از خرید نمونه خارجی حتما از محصولات داخلی بازدید نموده و با مقایسه کیفیت و قیمت بهترین گزینه را انتخاب نمایند. برندهای ایرانی بدون شک اولین انتخاب خریداران هستند. کارخانه های داخلی توانسته اند با ایجاد اشتغال بیشتر از نرخ بیکاری در کشور بکاهند و از آنجایی که کاربرد ورق روغنی در صنعت بسیار گسترده است به همین دلیل افراد زیادی به دنبال استعلام قیمت ورق روغنی هستند.



:: برچسب‌ها: فولاد 369 , ورق روغنی , قیمت ورق روغنی , قیمت آنلاین ورق روغنی , قیمت روز ورق روغنی , آخرین قیمت ورق روغنی ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فولاد 369

مقدمه

ورق های فلزی انواع مختلفی دارند. هر محصول با توجه به ویژگی های خود کاربردهای متفاوتی دارد. شرکت های فولاد مبارکه، فولاد غرب آسیا، هفت الماس از تولیدکنندگان مهم ورق روغنی در کشور هستند که محصولاتی با کیفیت بالا و قیمت مناسب تولید می کنند. به طور کلی قبل از خرید هر نوع محصولی باید نکاتی را در نظر گرفت که چه کارخانه ای ورق روغنی را تولید کرده است و چه اندازه و ابعادی دارد و چه عواملی بر قیمت روز ورق روغنی تاثیر می گذارد. این نکات مطرح شده از جمله نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد. در این مقاله می خواهیم با کارخانه های تولید کننده ورق روغنی در ایران آشنا شویم.

معرفی ورق روغنی

در تعریف ورق روغنی می توان گفت که نوعی ورق فولادی است که با فرآیند تولید نورد سرد تهیه و تولید می شود. این ورق قیمت مناسبی دارد و به راحتی در دسترس است. همان طور که می دانید ورق های فولادی از جمله مواد اولیه در تولید دستگاه های مختلف می باشد. امروزه صنایع مختلف در سراسر جهان خرید ورق فولادی را در فهرست مواد اولیه صنایع خود قرار دادند. ورق استیل در مدل های مختلف تولید و به بازار عرضه می شود، برخی از این ورق ها با نورد گرم و برخی دیگر با نورد سرد تولید می شوند. ورق روغنی یکی از انواع ورق فولادی است که به روش نورد سرد از ورق فولادی سیاه تولید و به بازار عرضه می شود. ورق تولید شده به روش نورد سرد از مقاومت بالاتری برخوردار است زیرا تحت فشار بسیار بالا تولید می شود. به همین دلیل برای کاربرانی که به ورق مقاوم نیاز دارند گزینه ایده آلی است. در این مقاله قصد داریم تمامی اطلاعات لازم در مورد ورق روغنی را در اختیار تمامی صنعتگران، تجار و همچنین علاقمندان به صنعت فولاد قرار دهیم. در این صورت اگر می خواهید اطلاعات دقیقی در مورد این ورق فولادی به دست آورید، پیشنهاد می کنیم ادامه این مقاله را مطالعه کنید.

روش های تولید ورق روغنی

فناوری هیدروفرمینگ که در تولید ورق های سرد استفاده می شود، قبل از جنگ جهانی اول رایج بود و اولین بار در سال ۱۹۸۰ از آن برای بدنه هواپیما استفاده کردند. در سال های بعد با این روش تولید ورق روغنی (سرد) را بسیار پیشرفته تر کردند و به همین دلیل مشتریان زیادی پیدا کرد و افراد زیادی از آن استفاده کردند. فرآیند هیدروفرمینگ در تولید ورق روغنی بیشتر شبیه به ورق های کششی است که در این روش از قالب های کششی مخصوص استفاده می شود. با استفاده از این روش می توانید ورق های سرد در تیراژ پایین تولید کنید که می تواند بهترین جایگزین برای ورق های کششی باشد که ضخامت و کیفیت این نوع ورق های تولید شده با این فرآیند عالی است. بنابراین یکی دیگر از مزایای این روش این است که هزینه های شما را بسیار کاهش می دهد.

کاربرد ورق روغنی چیست؟

از جمله کاربردهای این ورق ها می توان به قسمت های بیرونی خودرو، لوازم خانگی و … اشاره کرد که کارخانجات تولید ورق روغنی این ورق را در انواع مختلف از جمله ورق روغنی معمولی (ST12)، نیمه کشش (ST13) و فوق کشدار (ST14) تولید می کنند. ورق های فوق کششی تاریخ مصرف دارند و پس از تاریخ معین خورده می شوند و به ورق روغنی معمولی تبدیل می شوند.

ورق روغن St12 (ورق روغن معمولی): این نوع ورق روغنی نسبت به انواع دیگر کاربرد بیشتری دارد و بیشتر در مصارف مختلف مربوط به ساخت و ساز استفاده می شود.

ورق روغنی St13 (ورق روغن نیمه کششی): این محصول در سازه های صنعتی و غیر صنعتی با پرس کم عمق کاربرد دارد.

ورق روغنی St14 (ورق روغنی فوق کششی با خاصیت ارتجاعی بالا): این نوع ورق روغنی در کاربردهای پرس عمیق استفاده می شود. بیشترین استفاده از ورق روغنی در صنعت خودرو مربوط به این نوع است. علاوه بر انواع ذکر شده، نوع دیگری از ورق های روغنی با ویژگی های خاص مانند لعاب تولید می شود که می توان به آن ها رنگ های مختلفی داد. این نوع ورق روغنی که ورق EK2 نام دارد در ساخت لوازم آشپزخانه به ویژه اجاق گاز، در ساخت ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، یخچال و سایر لوازم خانگی، خودروسازی، تابلوسازی، تجهیزات روشنایی، ساخت قطعات کشاورزی، ساخت ماشین های چمن زنی، مخازن آب و سوخت و ساخت موتورهای الکتریکی کاربرد فراوانی دارد. در بیشتر موارد، کمدها و کشوهای فلزی در استخرها، مدارس و باشگاه ها از ورق روغنی ساخته می شوند. به دلیل استحکام و مقاومت بالای این محصول در برابر خوردگی، کاربرد فراوانی در پروفیل های ساختمانی و درب و پنجره دارد. همچنین در برخی موارد لوله اگزوز خودرو از ورق روغنی ساخته می شود. بنابراین ورق روغنی یکی از مهمترین محصولات فولادی در صنعت خودروسازی محسوب می شود.

ورق روغنی فولاد 369

تولید کنندگان ورق روغنی در ایران

ایران کارخانه های زیادی در زمینه تولید ورق روغنی دارد که عبارتند از: کارخانه فولاد مبارکه اصفهان، کارخانه فولاد غرب، کارخانه هفت الماس و ورق روغنی گیلان، از این رو تعدادی کارخانه تولید ورق روغنی در خارج از ایران وجود دارد که عبارتند از: کارخانه شاگنگ، باوستیل آرسلور ومیتال.

ورق روغنی فولاد مبارکه اصفهان

یکی از معروف ترین کارخانه های تولید ورق روغنی در ایران، کارخانه فولاد مبارکه اصفهان است. این کارخانه در سال 1372 با بیش از 30 سال سابقه در 75 کیلومتری شهر اصفهان تاسیس شد. ظرفیت اسمی این مجتمع 11.5 میلیون تن ورق فولادی است. این کارخانه پودر سنگ آهن را از معادن گل گهر و چادرملو تامین و با حمل و نقل ریلی به واحد جمع آوری و انباشت مجتمع حمل می کند. سپس پودر سنگ آهن در واحد گندله سازی به گلوله های پخته کروی به قطر 8 تا 16 میلی متر و در واحد احیای مستقیم با از دست دادن اکسیژن به آهن اسفنجی و سپس در کوره های قوس الکتریکی به مذاب تبدیل می شود. سپس این فولاد مذاب طی عملیاتی به شمش های فولادی تبدیل می شود و این شمش ها توسط کوره های از پیش گرم شده به دمای مناسب رسیده و در مراحل مختلف نورد می شوند. این محصولات به رول ورق با ضخامت 1.5 تا 16 میلی متر تبدیل می شوند. بخشی از این رول ها به بازار عرضه می شود و بخشی دیگر به واحدهای تکمیلی ناحیه نورد گرم و نورد سرد منتقل می شود. ورق روغنی یا ورق سرد فولاد مبارکه در ضخامت های 0.4 میلی متر تا 2 میلی متر و عرض 1000 تا 1250 میلی متر تولید می شود. استاندارد مورد استفاده در تولید ورق روغنی فولاد مبارکه DIN 1623 و BS EN 10130 می باشد که بر اساس این استانداردها عیار این ورق ها st12 یا DC01 می باشد.

کارخانه فولاد غرب آسیا

کارخانه فولاد غرب آسیا یکی دیگر از کارخانه های تولید کننده ورق روغنی است که در این زمینه فعالیت گسترده ای دارد. وسعت این کارخانه ۵۳ هکتار است و در سال ۱۳۸۳ در شهرستان دیلیجان استان قم تاسیس شد. این کارخانه با بهره گیری از تجربیات کارشناسان کارخانه فولاد مبارکه اقدام به تولید و عرضه محصولات باکیفیت نموده است. میزان تولید ورق روغنی این کارخانه ۵۵۰ هزار تن در سال و در ضخامت های مختلف می باشد. آمارهای ذکر شده حاکی از آن است که کشور ما سالانه به ۱.۵ میلیون تن فویل نفتی نیاز دارد به طوری که صنایع زیرمجموعه باید این فویل را از کشورهای دیگر وارد کنند. این ورق در بسیاری از صنایع مانند خودروسازی، لوازم خانگی، ساخت و ساز ساختمان، تولید ورق رنگی، قوطی سازی، تولید ورق گالوانیزه و کنسروسازی موثر است. از آنجایی که ورق های تولیدی این کارخانه مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی است، کیفیت بسیار خوبی دارند.

ورق روغنی فولاد 369

ورق روغنی فولاد هفت الماس

کارخانه فولاد هفت الماس در سال ۱۳۷۵ با هدف تولید انواع ورق روغنی، ورق گالوانیزه نورد سرد، فولاد ضد زنگ و سایر مقاطع تاسیس شد. این کارخانه با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در سال، در شهر قزوین به بهره برداری رسید. این مجموعه دارای دو فاز تولید است:

  • فاز اول خط تولید فویل نفت هفت الماس
  • فاز دوم خط تولید نورد سرد برگشت پذیر

ورق روغنی سرد هفت الماس محصولی است که از ورق نورد گرم با ضخامت بالا در فرآیند نورد سرد تولید می شود. ورق روغنی هفت الماس با ضخامت ۰.۱۳ تا ۲ میلی متر، قطر داخلی ۶۱۰ و قطر خارجی ۹۰۰ تا ۲۱۰۰، عرض ۶۵۰ تا ۱۲۵۰ و طول ۱۰۰۰ تا ۴۰۰۰ میلی متر به دو صورت رول و شیت در بازار به فروش می رسد.

کارخانه فولاد اکسین اهواز

این کارخانه در سال ۱۳۸۴ در استان خوزستان راه اندازی شد و ماهانه ۸۲ هزار تن محصول فولادی تولید می کند. این کارخانه در تولید ورق روغنی از جدیدترین و به روزترین تجهیزات جهانی استفاده می کند و ورق های آن از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

کارخانه فولاد درخشان اراک

کارخانه فولاد درخشان یکی از برترین کارخانه های تولید ورق روغنی در ایران می باشد که در سال ۱۳۷۵ تاسیس شده و ورق روغنی مرغوب تولید می کند. این کارخانه یکی از بهترین تولیدات ورق روغنی را در ایران دارد.

قیمت روز ورق روغنی

قیمت روز ورق روغنی نیز به عوامل بسیاری بستگی دارد. در خرید ورق روغنی باید به موارد زیادی ازجمله کیفیت محصول و اعتبار تولیدکننده توجه کرد. وب سایت رسمی فولاد ۳۶۹ قصد دارد با عرضه مستقیم ورق روغنی بدون واسطه و با بهترین کیفیت این محصولات را برای شما عزیزان به ارمغان بیاورد. برای اطلاع از قیمت روز ورق روغنی جداول سایت را مطالعه فرمایید. همچنین می توانید برای مشاوره رایگان با کارشناسان ​​تماس بگیرید.

قیمت آنلاین ورق روغنی

به طور کلی فروش ورق روغنی با آخرین قیمت روز در مرکز آهن به روش های مختلفی انجام می شود. قیمت هایی که برای فروش ورق روغنی کارخانجات اعلام می شود روزانه در کانال های ارتباطی ما قابل مشاهده و استعلام می باشد. در صورت نیاز به سایزهای خاص و سفارشی ورق روغنی با شماره تماس هایی که در سایت قرار دادیم تماس بگیرید تا زمان آماده سازی و ارسال توسط کارشناس برای شما توضیح داده شود و یا میتوانید به صورت آنلاین از طریق سایت سفارش خود را ثبت کنید. شما عزیزان به راحتی می توانید انواع ورق روغنی با ضخامت های مختلف را در سایت مشاهده کرده و خریداری نمایید.

آخرین قیمت ورق روغنی

هنگام خرید مشخصات کلیه محصولات از جمله نوع، اندازه، وضعیت، استاندارد، جزئیات محل بارگیری و تحویل (کارخانه، کارگاه یا شرکت)، قیمت هر واحد، تاریخ و زمان آخرین به روز رسانی در سایت فولاد 369 قابل مشاهده است. در صورت پیدا نکردن محصول مورد نظر و یا نیاز به مشاوره بیشتر در زمینه خرید و فروش این برگه، کارشناسان پاسخگوی شما خواهند بود. هنگام خرید و فروش ورق روغنی به خصوص برای کاربردهایی که نیاز به پرس دارند، توجه به تاریخ انقضای ورق روغنی مورد نظرتان مهم است. همانطور که گفته شد، ورق های روغنی ST12 به مدت 18 ماه و ورق های روغنی ST13 و ST14 به مدت 6 و 8 ماه پس از تاریخ تولید، ساختار اولیه خود را حفظ می کنند. نادیده گرفتن این تاریخ انقضا ممکن است باعث پارگی ورق در حین عمل پرس شود.

ورق روغنی فولاد 369

جمع بندی

ورق های روغنی مانند سایر مقاطع فولادی دارای انواع مختلفی از نظر ابعاد، وزن و ضخامت می باشند که در هنگام خرید باید به آن دقت کرد. از تولیدکنندگان برتر ورق روغنی در ایران می توان به کارخانه فولاد مبارکه اصفهان، کارخانه فولاد غرب آسیا و کارخانه هفت الماس اشاره کرد. هر کدام از این کارخانه ها ظرفیت تولید خاصی دارند اما با وجود این کارخانه ها همچنان واردات در این زمینه از کشورهای خارجی انجام می شود. همچنین خریداران محترم توجه داشته باشند قبل از خرید نمونه خارجی حتما از محصولات داخلی بازدید نموده و با مقایسه کیفیت و قیمت بهترین گزینه را انتخاب نمایند. برندهای ایرانی بدون شک اولین انتخاب خریداران هستند. کارخانه های داخلی توانسته اند با ایجاد اشتغال بیشتر از نرخ بیکاری در کشور بکاهند و از آنجایی که کاربرد ورق روغنی در صنعت بسیار گسترده است به همین دلیل افراد زیادی به دنبال استعلام قیمت ورق روغنی هستند.



:: برچسب‌ها: فولاد 369 , ورق روغنی , قیمت ورق روغنی , قیمت آنلاین ورق روغنی , قیمت روز ورق روغنی , آخرین قیمت ورق روغنی ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فولاد 369

مقدمه

ورق های فلزی انواع مختلفی دارند. هر محصول با توجه به ویژگی های خود کاربردهای متفاوتی دارد. شرکت های فولاد مبارکه، فولاد غرب آسیا، هفت الماس از تولیدکنندگان مهم ورق روغنی در کشور هستند که محصولاتی با کیفیت بالا و قیمت مناسب تولید می کنند. به طور کلی قبل از خرید هر نوع محصولی باید نکاتی را در نظر گرفت که چه کارخانه ای ورق روغنی را تولید کرده است و چه اندازه و ابعادی دارد و چه عواملی بر قیمت روز ورق روغنی تاثیر می گذارد. این نکات مطرح شده از جمله نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد. در این مقاله می خواهیم با کارخانه های تولید کننده ورق روغنی در ایران آشنا شویم.

معرفی ورق روغنی

در تعریف ورق روغنی می توان گفت که نوعی ورق فولادی است که با فرآیند تولید نورد سرد تهیه و تولید می شود. این ورق قیمت مناسبی دارد و به راحتی در دسترس است. همان طور که می دانید ورق های فولادی از جمله مواد اولیه در تولید دستگاه های مختلف می باشد. امروزه صنایع مختلف در سراسر جهان خرید ورق فولادی را در فهرست مواد اولیه صنایع خود قرار دادند. ورق استیل در مدل های مختلف تولید و به بازار عرضه می شود، برخی از این ورق ها با نورد گرم و برخی دیگر با نورد سرد تولید می شوند. ورق روغنی یکی از انواع ورق فولادی است که به روش نورد سرد از ورق فولادی سیاه تولید و به بازار عرضه می شود. ورق تولید شده به روش نورد سرد از مقاومت بالاتری برخوردار است زیرا تحت فشار بسیار بالا تولید می شود. به همین دلیل برای کاربرانی که به ورق مقاوم نیاز دارند گزینه ایده آلی است. در این مقاله قصد داریم تمامی اطلاعات لازم در مورد ورق روغنی را در اختیار تمامی صنعتگران، تجار و همچنین علاقمندان به صنعت فولاد قرار دهیم. در این صورت اگر می خواهید اطلاعات دقیقی در مورد این ورق فولادی به دست آورید، پیشنهاد می کنیم ادامه این مقاله را مطالعه کنید.

روش های تولید ورق روغنی

فناوری هیدروفرمینگ که در تولید ورق های سرد استفاده می شود، قبل از جنگ جهانی اول رایج بود و اولین بار در سال ۱۹۸۰ از آن برای بدنه هواپیما استفاده کردند. در سال های بعد با این روش تولید ورق روغنی (سرد) را بسیار پیشرفته تر کردند و به همین دلیل مشتریان زیادی پیدا کرد و افراد زیادی از آن استفاده کردند. فرآیند هیدروفرمینگ در تولید ورق روغنی بیشتر شبیه به ورق های کششی است که در این روش از قالب های کششی مخصوص استفاده می شود. با استفاده از این روش می توانید ورق های سرد در تیراژ پایین تولید کنید که می تواند بهترین جایگزین برای ورق های کششی باشد که ضخامت و کیفیت این نوع ورق های تولید شده با این فرآیند عالی است. بنابراین یکی دیگر از مزایای این روش این است که هزینه های شما را بسیار کاهش می دهد.

کاربرد ورق روغنی چیست؟

از جمله کاربردهای این ورق ها می توان به قسمت های بیرونی خودرو، لوازم خانگی و … اشاره کرد که کارخانجات تولید ورق روغنی این ورق را در انواع مختلف از جمله ورق روغنی معمولی (ST12)، نیمه کشش (ST13) و فوق کشدار (ST14) تولید می کنند. ورق های فوق کششی تاریخ مصرف دارند و پس از تاریخ معین خورده می شوند و به ورق روغنی معمولی تبدیل می شوند.

ورق روغن St12 (ورق روغن معمولی): این نوع ورق روغنی نسبت به انواع دیگر کاربرد بیشتری دارد و بیشتر در مصارف مختلف مربوط به ساخت و ساز استفاده می شود.

ورق روغنی St13 (ورق روغن نیمه کششی): این محصول در سازه های صنعتی و غیر صنعتی با پرس کم عمق کاربرد دارد.

ورق روغنی St14 (ورق روغنی فوق کششی با خاصیت ارتجاعی بالا): این نوع ورق روغنی در کاربردهای پرس عمیق استفاده می شود. بیشترین استفاده از ورق روغنی در صنعت خودرو مربوط به این نوع است. علاوه بر انواع ذکر شده، نوع دیگری از ورق های روغنی با ویژگی های خاص مانند لعاب تولید می شود که می توان به آن ها رنگ های مختلفی داد. این نوع ورق روغنی که ورق EK2 نام دارد در ساخت لوازم آشپزخانه به ویژه اجاق گاز، در ساخت ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، یخچال و سایر لوازم خانگی، خودروسازی، تابلوسازی، تجهیزات روشنایی، ساخت قطعات کشاورزی، ساخت ماشین های چمن زنی، مخازن آب و سوخت و ساخت موتورهای الکتریکی کاربرد فراوانی دارد. در بیشتر موارد، کمدها و کشوهای فلزی در استخرها، مدارس و باشگاه ها از ورق روغنی ساخته می شوند. به دلیل استحکام و مقاومت بالای این محصول در برابر خوردگی، کاربرد فراوانی در پروفیل های ساختمانی و درب و پنجره دارد. همچنین در برخی موارد لوله اگزوز خودرو از ورق روغنی ساخته می شود. بنابراین ورق روغنی یکی از مهمترین محصولات فولادی در صنعت خودروسازی محسوب می شود.

ورق روغنی فولاد 369

تولید کنندگان ورق روغنی در ایران

ایران کارخانه های زیادی در زمینه تولید ورق روغنی دارد که عبارتند از: کارخانه فولاد مبارکه اصفهان، کارخانه فولاد غرب، کارخانه هفت الماس و ورق روغنی گیلان، از این رو تعدادی کارخانه تولید ورق روغنی در خارج از ایران وجود دارد که عبارتند از: کارخانه شاگنگ، باوستیل آرسلور ومیتال.

ورق روغنی فولاد مبارکه اصفهان

یکی از معروف ترین کارخانه های تولید ورق روغنی در ایران، کارخانه فولاد مبارکه اصفهان است. این کارخانه در سال 1372 با بیش از 30 سال سابقه در 75 کیلومتری شهر اصفهان تاسیس شد. ظرفیت اسمی این مجتمع 11.5 میلیون تن ورق فولادی است. این کارخانه پودر سنگ آهن را از معادن گل گهر و چادرملو تامین و با حمل و نقل ریلی به واحد جمع آوری و انباشت مجتمع حمل می کند. سپس پودر سنگ آهن در واحد گندله سازی به گلوله های پخته کروی به قطر 8 تا 16 میلی متر و در واحد احیای مستقیم با از دست دادن اکسیژن به آهن اسفنجی و سپس در کوره های قوس الکتریکی به مذاب تبدیل می شود. سپس این فولاد مذاب طی عملیاتی به شمش های فولادی تبدیل می شود و این شمش ها توسط کوره های از پیش گرم شده به دمای مناسب رسیده و در مراحل مختلف نورد می شوند. این محصولات به رول ورق با ضخامت 1.5 تا 16 میلی متر تبدیل می شوند. بخشی از این رول ها به بازار عرضه می شود و بخشی دیگر به واحدهای تکمیلی ناحیه نورد گرم و نورد سرد منتقل می شود. ورق روغنی یا ورق سرد فولاد مبارکه در ضخامت های 0.4 میلی متر تا 2 میلی متر و عرض 1000 تا 1250 میلی متر تولید می شود. استاندارد مورد استفاده در تولید ورق روغنی فولاد مبارکه DIN 1623 و BS EN 10130 می باشد که بر اساس این استانداردها عیار این ورق ها st12 یا DC01 می باشد.

کارخانه فولاد غرب آسیا

کارخانه فولاد غرب آسیا یکی دیگر از کارخانه های تولید کننده ورق روغنی است که در این زمینه فعالیت گسترده ای دارد. وسعت این کارخانه ۵۳ هکتار است و در سال ۱۳۸۳ در شهرستان دیلیجان استان قم تاسیس شد. این کارخانه با بهره گیری از تجربیات کارشناسان کارخانه فولاد مبارکه اقدام به تولید و عرضه محصولات باکیفیت نموده است. میزان تولید ورق روغنی این کارخانه ۵۵۰ هزار تن در سال و در ضخامت های مختلف می باشد. آمارهای ذکر شده حاکی از آن است که کشور ما سالانه به ۱.۵ میلیون تن فویل نفتی نیاز دارد به طوری که صنایع زیرمجموعه باید این فویل را از کشورهای دیگر وارد کنند. این ورق در بسیاری از صنایع مانند خودروسازی، لوازم خانگی، ساخت و ساز ساختمان، تولید ورق رنگی، قوطی سازی، تولید ورق گالوانیزه و کنسروسازی موثر است. از آنجایی که ورق های تولیدی این کارخانه مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی است، کیفیت بسیار خوبی دارند.

ورق روغنی فولاد 369

ورق روغنی فولاد هفت الماس

کارخانه فولاد هفت الماس در سال ۱۳۷۵ با هدف تولید انواع ورق روغنی، ورق گالوانیزه نورد سرد، فولاد ضد زنگ و سایر مقاطع تاسیس شد. این کارخانه با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در سال، در شهر قزوین به بهره برداری رسید. این مجموعه دارای دو فاز تولید است:

  • فاز اول خط تولید فویل نفت هفت الماس
  • فاز دوم خط تولید نورد سرد برگشت پذیر

ورق روغنی سرد هفت الماس محصولی است که از ورق نورد گرم با ضخامت بالا در فرآیند نورد سرد تولید می شود. ورق روغنی هفت الماس با ضخامت ۰.۱۳ تا ۲ میلی متر، قطر داخلی ۶۱۰ و قطر خارجی ۹۰۰ تا ۲۱۰۰، عرض ۶۵۰ تا ۱۲۵۰ و طول ۱۰۰۰ تا ۴۰۰۰ میلی متر به دو صورت رول و شیت در بازار به فروش می رسد.

کارخانه فولاد اکسین اهواز

این کارخانه در سال ۱۳۸۴ در استان خوزستان راه اندازی شد و ماهانه ۸۲ هزار تن محصول فولادی تولید می کند. این کارخانه در تولید ورق روغنی از جدیدترین و به روزترین تجهیزات جهانی استفاده می کند و ورق های آن از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

کارخانه فولاد درخشان اراک

کارخانه فولاد درخشان یکی از برترین کارخانه های تولید ورق روغنی در ایران می باشد که در سال ۱۳۷۵ تاسیس شده و ورق روغنی مرغوب تولید می کند. این کارخانه یکی از بهترین تولیدات ورق روغنی را در ایران دارد.

قیمت روز ورق روغنی

قیمت روز ورق روغنی نیز به عوامل بسیاری بستگی دارد. در خرید ورق روغنی باید به موارد زیادی ازجمله کیفیت محصول و اعتبار تولیدکننده توجه کرد. وب سایت رسمی فولاد ۳۶۹ قصد دارد با عرضه مستقیم ورق روغنی بدون واسطه و با بهترین کیفیت این محصولات را برای شما عزیزان به ارمغان بیاورد. برای اطلاع از قیمت روز ورق روغنی جداول سایت را مطالعه فرمایید. همچنین می توانید برای مشاوره رایگان با کارشناسان ​​تماس بگیرید.

قیمت آنلاین ورق روغنی

به طور کلی فروش ورق روغنی با آخرین قیمت روز در مرکز آهن به روش های مختلفی انجام می شود. قیمت هایی که برای فروش ورق روغنی کارخانجات اعلام می شود روزانه در کانال های ارتباطی ما قابل مشاهده و استعلام می باشد. در صورت نیاز به سایزهای خاص و سفارشی ورق روغنی با شماره تماس هایی که در سایت قرار دادیم تماس بگیرید تا زمان آماده سازی و ارسال توسط کارشناس برای شما توضیح داده شود و یا میتوانید به صورت آنلاین از طریق سایت سفارش خود را ثبت کنید. شما عزیزان به راحتی می توانید انواع ورق روغنی با ضخامت های مختلف را در سایت مشاهده کرده و خریداری نمایید.

آخرین قیمت ورق روغنی

هنگام خرید مشخصات کلیه محصولات از جمله نوع، اندازه، وضعیت، استاندارد، جزئیات محل بارگیری و تحویل (کارخانه، کارگاه یا شرکت)، قیمت هر واحد، تاریخ و زمان آخرین به روز رسانی در سایت فولاد 369 قابل مشاهده است. در صورت پیدا نکردن محصول مورد نظر و یا نیاز به مشاوره بیشتر در زمینه خرید و فروش این برگه، کارشناسان پاسخگوی شما خواهند بود. هنگام خرید و فروش ورق روغنی به خصوص برای کاربردهایی که نیاز به پرس دارند، توجه به تاریخ انقضای ورق روغنی مورد نظرتان مهم است. همانطور که گفته شد، ورق های روغنی ST12 به مدت 18 ماه و ورق های روغنی ST13 و ST14 به مدت 6 و 8 ماه پس از تاریخ تولید، ساختار اولیه خود را حفظ می کنند. نادیده گرفتن این تاریخ انقضا ممکن است باعث پارگی ورق در حین عمل پرس شود.

ورق روغنی فولاد 369

جمع بندی

ورق های روغنی مانند سایر مقاطع فولادی دارای انواع مختلفی از نظر ابعاد، وزن و ضخامت می باشند که در هنگام خرید باید به آن دقت کرد. از تولیدکنندگان برتر ورق روغنی در ایران می توان به کارخانه فولاد مبارکه اصفهان، کارخانه فولاد غرب آسیا و کارخانه هفت الماس اشاره کرد. هر کدام از این کارخانه ها ظرفیت تولید خاصی دارند اما با وجود این کارخانه ها همچنان واردات در این زمینه از کشورهای خارجی انجام می شود. همچنین خریداران محترم توجه داشته باشند قبل از خرید نمونه خارجی حتما از محصولات داخلی بازدید نموده و با مقایسه کیفیت و قیمت بهترین گزینه را انتخاب نمایند. برندهای ایرانی بدون شک اولین انتخاب خریداران هستند. کارخانه های داخلی توانسته اند با ایجاد اشتغال بیشتر از نرخ بیکاری در کشور بکاهند و از آنجایی که کاربرد ورق روغنی در صنعت بسیار گسترده است به همین دلیل افراد زیادی به دنبال استعلام قیمت ورق روغنی هستند.



:: برچسب‌ها: فولاد 369 , ورق روغنی , قیمت ورق روغنی , قیمت آنلاین ورق روغنی , قیمت روز ورق روغنی , آخرین قیمت ورق روغنی ,
:: بازدید از این مطلب : 207
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فولاد 369

مقدمه

در حال حاضر کارخانه های تولید میلگرد آجدار در ایران با بهره گیری از فناوری های روز و امکانات پیشرفته به عنوان یکی از تولیدکنندگان جهانی میلگرد در جهان شناخته می شوند. استاندارد تولید میلگرد در هر کشور متفاوت است. برچسب حک شده بر روی این محصولات اطلاعات زیادی از جمله کارخانه تولید و روش تولید محصول را نشان می دهد. قیمت میلگرد آجدار بر اساس برند محصول، جنس، اندازه، روش تولید، نوع و مشخصات مکانیکی میلگرد، میزان مقاومت میلگرد در برابر خوردگی و … می باشد. در هر صورت برای استعلام قیمت روز میلگرد آجدار باید در زمان مناسب اقدام به خرید میلگرد نمایید. اگر به دنبال سایتی مطمئن برای بررسی قیمت آنلاین میلگرد آجدار، قیمت تیرآهن، قیمت نبشی و … هستید فولاد ۳۶۹ می تواند به شما کمک کند. بنابراین در این مقاله به معرفی کارخانه های معروف تولید کننده میلگرد آجدار می پردازیم.

معرفی میلگرد آجدار

این محصول پس از عملیات نورد توسط دستگاه کشیده می شود و به صورت میله ای بلند در می آید که در نهایت به کمک دستگاه هایی آج زنی روی آن انجام می شود زیرا این فرآیند میلگرد را قوی تر می کند. در کشور ما اولین استاندارد تدوین شده در زمینه میلگردهای آجدار مربوط به استاندارد کارخانه ذوب آهن اصفهان بود که برگرفته از استاندارد شوروی سابق بود. میلگردهای نورد گرم به سه دسته با علائم مشخصه آج 28-42، AII و AIII طبقه بندی می شود، البته در سال 1371 میلگردهای آجدار را به 4 دسته با علائم مشخص می توان طبقه بندی کرد: آج 28-42، آج 30-50، آج 60-40 و آج 70-47. این طبقه بندی مجددا تغییر کرد و امروزه در کشور استاندارد ملی شماره 3132 مربوط به میلگردهای نورد گرم مورد استفاده در بتن به عنوان مرجع رسمی شناخته شده و هر واحد تولید میلگرد موظف به تولید محصولات بر اساس مشخصات مندرج در آن است. نکته جالب اینجاست که اگر به یک شرکت آهن‌سازی سر بزنیم باز هم میلگرد‌های آجدار را در دو نوع A2 و A3 به مشتری معرفی می‌کنند، در حالی که این نام که از استاندارد روسی نشأت گرفته است، طبق گفته موسسه استاندارد و صنعتی ایران منسوخ شده است اما همچنان این نام نه تنها در بازار بلکه در بین مهندسین عمران و در منابع رسمی و معتبر مانند آیین نامه بتن آیران (ABA) رایج است.

معرفی کارخانه های تولیدی میلگرد آجدار

شرکت فولاد آذربایجان

شرکت فولاد آذربایجان در سال ۱۳۶۸ در جنوب شرقی شهرستان میانه تاسیس شد و با هدف تولید سالانه ۵۵۰ هزار تن در سال ۱۳۷۹ مورد بهره برداری قرار گرفت. میلگرد آجدار میانی مطابق با استاندارد ملی ایران ۳۱۳۲ تولید می شود و دارای استحکام کششی مناسبی می باشد. تمامی محصولات این کارخانه با استفاده از روش ترمکس جهت بهبود خواص مکانیکی تولید می شود.

محصولات این کارخانه عبارتند از:

  • میلگرد آجدار متوسط ​​در سایز 10 تا 32 میلی متر طبق استاندارد INSO 3132
  • میلگرد ساده در سایزهای 14 تا 50 میلی متر طبق استاندارد DIN 1013
  • تسمه استیل آذربایجان در سایزهای 25*5 تا 100*10 طبق استاندارد DIN 1017
  • قیمت میلگرد آجدار متوسط را می توانید در سایت رسمی فولاد ۳۶۹ مشاهده نمایید.

مجتمع میلگرد راد همدان

مجتمع فولاد میلگرد همدان به عنوان یکی از بهترین کارخانه های تولید میلگرد شناخته می شود. کارخانه راد همدان از سال ۱۳۹۲ فعالیت خود را آغاز کرد و با ظرفیت ۵۰۰ هزار تن تولید سالانه توانست بخشی از نیاز بازار آهن ایران را تامین کند. محصولات این کارخانه در دو نوع میلگرد ساده و میلگرد آجدار می باشد. در مجموع میلگرد راد یکی از بهترین برندهای موجود در بازار است که با استفاده از تجهیزات مدرن محصولات با کیفیتی تولید می کند. این مجموعه موفق به اخذ استانداردهای SNSO بریتانیا و BS 4449 از بزرگترین کارخانه های تولید میلگرد شده است. علامت اختصاری RAD بر روی محصولات این کارخانه حک شده است و به راحتی می توانید با این علامت اختصاری محصولات این کارخانه را از سایر کارخانه ها تشخیص دهید.

کارخانه ذوب آهن اصفهان

می توان گفت یکی از مهمترین کارخانه های تولید میلگرد در ایران کارخانه ذوب آهن اصفهان می باشد که میلگرد را به دو صورت ساده و آجدار تولید می کند، این کارخانه میلگردهای آلیاژی نیز تولید می کند که از استحکام تسلیم بالاتری برخوردار بوده و به همین دلیل مقاومت بیشتری در برابر بلایای طبیعی مانند زلزله دارند. این کارخانه مجوز تولید میلگرد با گریدهای B500B و BS 4449:2005 را از شرکت CARES انگلستان دریافت کرده است. وزن میلگردهای تولید شده از ذوب آهن معمولاً بین 5 تا 5 و نیم تن است و نشان ESCO بر روی آن ها حک می شود. در صورتی که میلگرد خریداری شده از این کارخانه 25 تن یا بیشتر باشد، باید گواهی فنی به همراه بار مربوطه تحویل داده شود که نام و آدرس کارخانه، شماره گواهی، تاریخ صدور گواهینامه و علامت مشخصه درج شده باشد.

میلگرد آجدار فولاد 369

مجتمع فولاد صنعت بناب

مجتمع فولاد صنعت بناب هلدینگ بزرگی متشکل از چهار زیرمجموعه فولاد شهریار، فولاد شاهین بناب، طرح گسترش فولاد شهریار و فولاد سهند است. این مجموعه تولیدی میلگرد در ایران انواع میلگرد ساده و آجدار A2 و A3 را در سایزهای مختلف 8 تا 32 میلی متر به بازار عرضه می کند.

خرید و فروش میلگرد شاهین بناب به قیمت درب کارخانه

گروه شاهین بناب در گروه های ذوب و ریخته گری و نورد گرم میلگرد با ظرفیت 1950000 تن در زمینه نورد گرم و 450000 تن در زمینه ذوب و ریخته گری فعالیت می کند. مخفف نام تجاری میلگرد شاهین BS0CT می باشد.

مجتمع آریا ذوب

مجتمع فولاد آریا ذوب در سال ۱۳۸۰ ساخته شد این مجتمع در اشتهارد واقع شده و با نام تجاری مجتمع فولاد آریا فعالیت خود را آغاز کرد. این کارخانه سهم بسیار خوبی از تولید میلگرد در بازار ایران دارد. مجموعه آریا ذوب بر کیفیت و دقت در عملیات برش تاکید زیادی دارد و همین امر باعث شده تا محصولات این مجموعه طرفداران زیادی داشته باشد. مجتمع فولاد آریا ذوب تولید کننده انواع میلگرد (آجدار و میلگرد ساده) و انواع تیرآهن می باشد.

کارخانه فولاد کویر کاشان

در حال حاضر ظرفیت تولید کارخانه فولاد کویری کاشان 350 هزار تن در سال است و جزو بهترین کارخانه های میلگرد محسوب می شود. از تولیدات آن میلگرد آجدار، میلگرد ساده و میلگرد کلاف ساده می باشد که به روش ترمکس ساخته می شود. میلگرد کویر کاشان دارای قابلیت جوشکاری و مقاومت بسیار بالا بوده و پس از کارخانه ذوب آهن اصفهان در رتبه دوم قرار دارد. از دیگر افتخارات این مجموعه تولید میلگرد ساده و میلگرد آجدار A4 (520) و میلگرد سایز 40 می باشد. به طور کلی نوع آجدار میلگرد کویری کاشان از 8 تا 40 میل و نوع ساده آن از 12 میل تا 40 میل می باشد. علامت اختصاری حک شده بر روی این میلگرد KAVIR TH می باشد.

مجتمع فولاد بافق یزد

مجتمع فولاد بافق یزد یکی از بزرگترین پروژه های فولادی کشور است که بر اساس اصل چهل و چهارم قانون اساسی در سال 1389 به بخش خصوصی واگذار شد. این مجتمع دارای 5 کارخانه مجزا است که محصولات آن در بازار با برند B-MISCO حکاکی شده. میلگردهای آجدار گرید A3 در سایزهای 8 تا 32 میلی متر یکی از مهم ترین محصولات این کارخانه است که قابلیت خم شدن تا 180 درجه را دارد. این محصولات تحت استاندارد BS4449 بریتانیا تولید می شوند که دارای تنش تسلیم 4000 و تنش شکست 6000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشند. قیمت میلگرد یزد با توجه به هزینه حمل مناسب، بسته بندی مطلوب، کیفیت بالا و تحویل در کمترین زمان، برای پروژه های مرکزی کشور مناسب و به صرفه می باشد.

کارخانه میلگرد نیشابور

مجتمع فولاد خراسان یکی از بزرگترین کارخانه های تولید میلگرد در شرق کشور است. میلگرد تولید شده در این کارخانه با نام تجاری میلگرد نیشابور در بازار معروف است. کارخانه فولاد خراسان انواع میلگرد ساده و آجدار را بر اساس استانداردهای ملی و بین المللی و با استفاده از ماشین آلات مدرن تولید می کند. این کارخانه میلگرد آجدار در گرید A3 و در سایزهای 10، 14، 16، 18، 20، 22، 25، 28 و 32 تولید و به بازارهای داخلی و بین المللی عرضه می کند. قیمت میلگرد آجدار 16 نیشابور نسبت به سایر برندهای موجود در بازار آهن مناسب تر است که این امر باعث شده تا متقاضیان زیادی جذب محصولات این کارخانه شوند.

کارخانه سیادان ابهر

در سال ۱۳۸۵ با هدف تولید مقاطع فولادی و به منظور کاهش نرخ بیکاری در منطقه و افزایش اشتغال در استان های زنجان و قزوین، کارخانه تولید فولاد ابهر راه اندازی شد. ظرفیت پیش بینی شده برای این کارخانه حدود ۲۸۸ هزار تن در سال در نظر گرفته شد که پس از مدت کوتاهی با تمرکز بر تولید میلگرد به بیشترین ظرفیت خود دست یافت. کارخانه فولاد ابهر میلگرد خود را با برند میلگرد سیدن ابهر معرفی می کند. میلگرد تولید شده در کارخانه سیدن ابهر مانند سایر میلگردها مانند میلگرد ابرکوه، میلگرد بافق یزد، میلگرد نیشابور، میلگرد زاگرس و سایر انواع میلگرد از استاندارد روسیه پیروی می کند.

مجتمع فولاد خراسان

مجتمع فولاد خراسان یکی دیگر از تولیدکنندگان میلگرد در کشور است. محصولات این کارخانه با نام بار نیشابور در بازار شناخته می شود. دلیل این نام گذاری، قرار گرفتن این کارخانه در نزدیکی شهر نیشابور است. مجتمع فولاد خراسان یکی از برترین تولیدکنندگان میلگرد در کشور است که محصولاتی باکیفیت به بازار عرضه می کند. در حال حاضر سه نوع میلگرد ساده، آجدار مارپیچ و میلگرد متقاطع از جمله تولیدات این کارخانه می باشد که بر اساس استاندارد ملی ۳۱۳۲ تولید می شود و همانطور که گفته شد این کارخانه نیز جز بهترین تولید کننده میلگرد آجدار در کشور شناخته می شود.

قیمت آنلاین میلگرد آجدار

کارشناسان فولاد ۳۶۹ همواره سعی می کنند با ارائه دانش فنی مرتبط با محصولات فولادی تعامل بیشتری با مخاطبان خود داشته باشند، همچنین همواره آماده مشاوره و پاسخگویی به شما مشتریان گرامی می باشند. برای اطلاع از قیمت میلگرد بناب قیمت میلگرد زاگرس، قیمت میلگرد نیشابور، قیمت میلگرد میانه، قیمت میلگرد اصفهان، قیمت میلگرد شاهین در بناب، قیمت میلگرد ظفربناب و … با شماره های هر یک از کارخانه های مرتبط تماس بگیرید.

قیمت روز میلگرد آجدار

بازار آهن تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد و ممکن است طی چند روز نرخ های اعلام شده تفاوت زیادی داشته باشد. به همین دلیل است که نمی توان هزینه نهایی یک پروژه مربوط به محصولات فولادی را به طور دقیق برآورد کرد و کل هزینه تنها در روز خرید این قطعات و بر اساس قیمت اعلام شده میلگرد و سایر محصولات در همان روز تعیین می شود. آخرین لیست قیمت روز میلگرد آجدار برندهای مختلف را می توانید در وبسایت رسمی فولاد ۳۶۹ مشاهده کرده و پس از انتخاب میلگرد مورد نظر خود، آن را به کارشناسان فروش مجموعه سفارش دهید. نوسانات بازار فولاد به حدی زیاد است که حتی روی روندهای آن هم نمی توان حساب کرد بنابراین اگر میخواهید این محصولات را خریداری کنید حتما از قیمت روز آن با خبر شوید تا بتوانید خرید مقرون به صرفه ای داشته باشید.

میلگرد آجدار فولاد 369

جمع بندی

در کشور ما کارخانجات زیادی در زمینه تولید میلگرد وجود دارد که میلگردهای آن ها در برخی ویژگی ها مانند کیفیت تولید با یکدیگر متفاوت هستند. همچنین علامت اختصاری حک شده بر روی میلگرد های هر کارخانه نیز متفاوت است. این علامت اختصاری حک شده بر روی میلگرد نشان دهنده کارخانه تولیدی، نوع آج و روش تولید میلگرد است. در این مطالب سعی کردیم لیستی کارخانه‌های موفق تولید کننده میلگرد در ایران را ارائه دهیم. همان طور که اشاره شد، کارخانه‌های متعددی در زمینه تولید میلگرد در ایران فعالیت دارند که اکثر این کارخانه‌ها دارای علامت اختصاری ویژه روی بدنه‌ی محصولات خود هستند تا به راحتی از سایر برندها قابل تشخیص باشند. در صورتی که قصد خرید میلگرد دارید می‌توانید از مطالب این مقاله بهره ببرید.



:: برچسب‌ها: فولاد 369 , میلگرد , قیمت میلگرد , قیمت روز میلگرد , قیمت آنلاین میلگرد , آخرین قیمت میلگرد ,
:: بازدید از این مطلب : 232
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فولاد 369

مقدمه

تیرآهن یکی از پرکاربردترین مقاطع فولادی است که بیشترین کاربرد را در صنعت ساخت و ساز دارد. در کشور ما که یکی از کشورهای در حال توسعه است، تیرآهن فولادی از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که ساخت و ساز در حال گسترش است و نه تنها نیاز به ساخت مسکن جدید بسیار احساس می شود، بلکه بسیاری از بافت های فرسوده و ساختمان های قدیمی در حال تخریب و نوسازی هستند که نیاز به تیرآهن فولادی را نیز ایجاد می کند. در ادامه این مقاله سعی کردیم اطلاعات کافی در مورد معروف ترین کارخانه های تولید تیرآهن در ایران و بهترین آن ها در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید تیرآهن مورد نیاز خود را از معروف ترین ها خریداری کنید. خوشبختانه تولید تیرآهن فولادی در سال های اخیر در کشورمان پیشرفت زیادی داشته است و کارخانه های زیادی نیز در این زمینه مشغول هستند. به همین دلیل امکان انتخاب درست برای مشتری وجود دارد و بسیاری از کارخانه ها برای رقابت با یکدیگر کیفیت محصولات خود را دوچندان کرده اند. شما عزیزان می توانید استعلام قیمت هر کیلوگرم آهن در و پنجره، تیرآهن، میلگرد، قوطی، پروفیل و … را از سایت فولاد ۳۶۹ بگیرید.

معرفی تیرآهن

تیرآهن یکی از مقاطع فولادی است که به اصطلاح از یک بدنه و دو بال تشکیل شده است و مقطع آن به صورت حرف انگلیسی I یا حرف انگلیسی H است و تیرهای مقطع H دارای استاندارد IPB در بین مصرف کنندگان و در بازار است. همچنین شکل و سطح مقطع تیرآهن و همچنین وزن تیرآهن نقش بسیار مهمی در تعیین نمای کلی سازه ها دارد، به همین دلیل باید به این موارد توجه ویژه ای شود. در ساخت سازه ها اغلب از جدول وزن تیر آهن استفاده می شود. انواع تیرآهن به چهار دسته سنگین، سبک، نیمه سبک و فوق سبک تقسیم می شوند، اما رایج ترین طبقه بندی برای معرفی تیرآهن به استاندارد تولید آن ها اشاره دارد که با اختصارات بیان می شود. بر این اساس می توان انواع تیرآهن را به شرح زیر معرفی کرد:

  • تیرآهن بال نیم پهن موازی (IPE)
  • تیرآهن بال باریک شیبدار (IPN)
  • تیرآهن بال پهن موازی (IPB) با وزن سبک (I-4) – معروف به تیرآهن هاش سبک
  • تیرآهن بال پهن موازی (IPB) با وزن متوسط (I-5)  – معروف به تیرآهن هاش متوسط
  • تیرآهن نیمه سبک بال نیم پهن موازی (I7)

چرا باید تولیدکنندگان تیرآهن را بشناسید؟

تیرآهن یکی از مقاطع فولادی است که در استحکام و کیفیت سازه نقش اساسی دارد و قیمت آن نیز با توجه به کارخانه سازنده و کیفیت آن متفاوت است. از آنجایی که بخش عمده ای از آگاهی از کیفیت و قیمت تیرآهن از دانش کارخانه های تیرآهن نشات می گیرد، لازم است قبل از خرید تیرآهن با کارخانه های تولیدی و تیرآهن تولیدی آن ها آشنا شوید تا بتوانید مناسب ترین آن را تهیه کنید.

لیست کارخانه های تولید تیرآهن

یکی از مشکلاتی که گریبان اکثر خریداران به خصوص پیمانکاران را گرفته است عدم آشنایی لازم و کافی با بهترین کارخانه های تولید تیرآهن جهت ساخت و ساز می باشد. این حجم اندک اطلاعات که قطعا بسیار ضروری است باعث شد تا بتوانیم کارخانه های تولیدی تیرآهن در ایران را معرفی کنیم. در این عنوان قصد داریم هر یک از این شرکت های تولیدی را به صورت جداگانه معرفی کرده و انواع محصولات، کیفیت آن ها و تمامی اطلاعات لازم را ذکر کنیم.

تیرآهن فولاد ناب تبریز; حاصل همکاری مشترک ایران و ترکیه است

گریدهای st52، st37 و st44 تیرآهن ۱۴، تیرآهن فولادی تبریز 16 و تیرآهن فولادی 18 ناب تبریز از پرفروش ترین محصولات بازار آهن تولید شده توسط کارخانه فولاد تبریز می باشند. این کارخانه در سال 1383 با مشارکت کشور ترکیه در تبریز تاسیس شد. البته در چند سال اخیر دو شرکت فولاد ناب تبریز و مجتمع نورد آذربایجان ادغام شده و مجموعه بزرگتری را تشکیل داده اند. در این کارخانه به غیر از تیرآهن، محصولات دیگری مانند نبشی و ناودانی نیز تولید و عرضه می شود. همچنین محصولات این کارخانه دارای استاندارد تحویل ISIRI 16348، استاندارد تحویل ISIRI 1791، استاندارد تحویل DIN EN 10056-1 1998 و استاندارد تحویل GOST 85101986 می باشد.

تیرآهن کرمانشاه; دارای استاندارد ملی است

تیرآهن کرمانشاه که یکی از نام های شناخته شده در بازار آهن است محصول مجتمع جهان فولاد غرب می باشد. این مجموعه که در نزدیکی کرمانشاه واقع شده است در سال 1386 تاسیس شده و با ظرفیت 300000 تن مقاطع فولادی در سال فعالیت می کند. تیرآهن تولیدی این مجموعه را می توان به دو دسته تیرآهن نیم پهن IPE و تیرآهن عریض IPB تقسیم کرد. این محصولات در سایزهای 80 تا 200 میلی متر و طول های استاندارد 8 تا 18 متر عرضه می شوند. این در حالی است که تیرآهن 14 و ۱۶ کرمانشاه دو محصول پرفروش این مجموعه هستند که در گرید st37 تولید می شوند.

کارخانه فولاد غرب

همان طور که گفته شد یکی دیگر از کارخانه های تولید تیرآهن در ایران، کارخانه جهان فولاد غرب است. این کارخانه در سال 1386 در 35 کیلومتری جاده هرسین کرمانشاه تاسیس شد. این کارخانه ظرفیت تولید سالانه 300000 تن مقاطع فولادی را دارد. جهان فولاد غرب علاوه بر تیرآهن فولادی محصولات دیگری نیز تولید می کند که شامل نبشی، ناودانی و میلگرد و … می باشد. تیرآهن های تولیدی این شرکت در دو نوع IPE نیم پهن و IPB عریض تولید و به مصرف کنندگان عرضه می شود. تیرآهن های نیم پهن تولید شده در این کارخانه در سایزهای 80 تا 200 میلی متر و با طول استاندارد 8 تا 18 متر می باشد. از این تیرآهن ها در صنعت ساختمان و پروژه های ساختمانی استفاده می شود. تولید تیرآهن در سال های اخیر با پیشرفت های زیادی همراه بوده است و خوشبختانه کارخانه های زیادی در زمینه تولید تیرآهن با کیفیت در کشورمان وجود دارد. و همین امر باعث شده است که اکثر پروژه ها و کاربری های ساختمانی در کشور ما از تولیدات کارخانه های تیرآهن فولادی داخلی باشد.

کارخانه ذوب آهن اصفهان

کارخانه ذوب آهن اصفهان یکی از معروف ترین و قدیمی ترین کارخانه های تولید تیرآهن در ایران است. تولید با کیفیت و مطابق با استاندارد تیرآهن فولادی این شرکت را به عنوان یکی از بهترین تامین کننده محصولات فولادی تبدیل کرده است. همان طور که می دانید قیمت تیرآهن برای بسیاری از فعالان عرصه آهن و ساخت و ساز حائز اهمیت است. مجتمع ذوب آهن اصفهان بزرگترین تولید کننده محصولات فولادی طویل در خاورمیانه است و به عنوان مادر صنعت ایران نیز شناخته می شود. کیفیت بالای تیرآهن تولید شده در کارخانه ذوب آهن اصفهان باعث شده تا قیمت آن همواره کمی بالاتر از سایر تیرآهن های موجود در بازار ایران باشد. کیفیت محصولات تولیدی این کارخانه مورد تایید تمامی مشتریان و مصرف کنندگان آن می باشد. یکی دیگر از محصولات بسیار پرطرفدار این شرکت میلگرد ذوب آهن می باشد که قیمت میلگرد ذوب آهن به دلیل کیفیت و سابقه برند آن از قیمت سایر میلگردهای موجود در بازار بالاتر می باشد. تیرآهن های تولید شده در کارخانه ذوب آهن در سایزهای ۱۲، ۱۴، ۱۶، ۱۸، ۲۰، ۲۲، ۲۴، ۲۷ و ۳۰ می باشد و در سه مدل زیر تولید می شوند:

  • هاش بال پهن (IPB)
  • بال‌نیم ‌پهن موازی (IPE)
  • بال‌باریک شیب ‌دار (IPN)

تیرآهن فولاد 369

کارخانه صنعت ماهان

مقاطع بلند مانند تیرآهن ها به طور گسترده در ساخت و سازهای عظیم مانند پل ها استفاده می شود. از برندهای رایج این نوع مقاطع در بازار ایران باید به کارخانه تیرآهن ماهان اشاره کرد. این شرکت در سال 1388 با هدف تولید انواع مقاطع فولادی بلند و پرکاربرد در صنایع مختلف تاسیس شد. در حال حاضر محصولات مختلف این شرکت به راحتی با نماد psm قابل شناسایی است. تیرآهن ماهان به عنوان یکی از مهم ترین محصولات این مجموعه شناخته می شود و تیرآهن 14 آن بیشترین محبوبیت را در بین مشتریان دارد. برای اطلاع از قیمت روز تیرآهن این کارخانه و هر برند دیگری کافیست به صفحه قیمت تیرآهن وبسایت رسمی فولاد ۳۶۹ مراجعه کنید.

کارخانه تیرآهن اهواز

گروه ملی صنعتی فولاد ایران به عنوان اولین کارخانه تولیدی فولاد کشور در سال ۱۳۴۲ در شهر اهواز تاسیس شد. در حال حاضر این مجتمع با ظرفیت سالانه یک میلیون و ۴۳۵ هزار تن محصولات فولادی و ۴۳۰ هزار تن شمش فولادی، ضمن تامین بخش عمده ای از نیاز کشور، یکی از صادرکنندگان مهم محصولات فولادی به شمار می رود. یکی از محصولات این مجموعه، انواع تیرآهن فولادی است که در کارخانه نورد این مجموعه تولید می شود. در حال حاضر این شرکت به تولید ۱۸ نوع محصول از مقاطع فولادی اعم از مقاطع میلگرد، تیرآهن، لوله های بدون درز، انواع محصولات مفتولی و قطعه سازی و … مشغول است.

تیرآهن فولاد 369

قیمت روز تیرآهن

همان طور که گفته شد نمی توان قیمت روز آهن را به طور دقیق پیش بینی کرد بنابراین قیمت این محصول روزانه توسط کارخانه های تولیدی اعلام و در جداول سایت ثبت می شود. افرادی که سابقه زیادی در بازار فولاد دارند پیش بینی هایی می کنند که شاید نزدیک به قیمت تیرآهن برندهای مختلف باشد اما هرگز نمی توان مطمئن بود که قیمت این محصول دقیقا مطابق با پیش بینی های انجام شده خواهد بود. گاهی اوقات قیمت به دلیل حوادث ناگهانی به شدت و غیر منتظره نوسان می کند، در واقع این نوسانات بازار آهن علاوه بر تیرآهن بر سایر مقاطع مانند قیمت میلگرد، پروفیل و … نیز تاثیر می گذارد.

قیمت آنلاین تیرآهن

بهترین زمان برای خرید تیرآهن در درجه اول به زمان خرید شما بستگی دارد. اگر زمان کافی برای انتظار دارید، ابتدا بازار را برای حداقل یک ماه تحلیل و پیش بینی کنید. در صورت نیاز به اطلاعات در این مورد، کارشناسان آنالیز ما شما را راهنمایی خواهند کرد. به طور کلی در سایزهای تولیدی کارخانه های ایرانی به خصوص در نوع IPE تیرآهن به صورت وارداتی به ندرت دیده می شود. می توان گفت به دلیل کیفیت خوب تولید داخل نمی توان تیرآهن های هم سایز داخلی را وارد کرد. بنابراین مقایسه قیمت آنلاین تیرآهن فولادی داخلی با وارداتی قابل مقایسه نیست. همچنین عرضه این محصولات در ایران نیز کمتر است و در حال حاضر دو کارخانه ذوب آهن و فایکو تنها تولید کننده آن در تعداد محدودی هستند.

آخرین قیمت تیرآهن

سایت فولاد ۳۶۹ یکی از شرکت های بزرگ تامین کننده انواع تیرآهن می باشد که با اکثر کارخانه های تولید آهن در ارتباط است تا بتواند محصولات مورد نیاز بازار را تامین کند. همچنین با توجه به تعامل بسیار خوبی که با کارخانه های مادر دارد، توانسته بهترین قیمت تیرآهن فولادی را ارائه دهد تا مشتریان در هنگام خرید بهترین تصمیم را بگیرند. همانطور که می دانید سیاست قیمت گذاری تیرآهن به نوع مواد اولیه و کیفیت محصول بستگی دارد و گاهی اوقات قیمت محصولات همان تولید با نوسانات متفاوتی نسبت به سایر محصولات مواجه خواهد شد. قیمت تیرآهن کارخانه های مختلف به دلیل تفاوت در کیفیت و هزینه تولید متفاوت است. شرکت فولاد ۳۶۹ به دلیل روابط مالی بالا با این کارخانه ها و حذف واسطه ها بهترین و مناسب ترین قیمت را در بازار ارائه می دهد.

خرید اینترنتی تیرآهن

برای مشاهده قیمت روز آهن آلات و خرید اینترنتی تیرآهن ابتدا باید به سایت رسمی فولاد ۳۶۹ نظر مراجعه کرده و پس از مقایسه قیمت تیرآهن هر کارخانه سفارش نهایی خود را ثبت نمایید. سایت ما به منظور تسهیل در معاملات و مبادلات آهن ایران و به عنوان مرجع اطلاع رسانی در این صنعت راه اندازی شده است. قیمت آنلاین آهن آلات و همچنین تحلیل و بررسی اخبار آهن و فولاد کشور به صورت روزانه و فروش آهن آلات ساختمانی و صنعتی با تضمین قیمت و کیفیت از جمله فعالیت های شرکت ما می باشد.

تیرآهن فولاد 369

جمع بندی

با توجه به اهمیت بالای کالاهایی مانند تیرآهن در ساختمان و صنعت، آشنایی با شرکت ها و برندهای سازنده نقش مهمی در کیفیت نهایی ساختمان ها خواهد داشت. از آنجایی که کشور ما ذخایر آهن بالایی دارد، کارخانه های تولید تیرآهن زیادی تاسیس شده و در حال فعالیت هستند. در صورتی که هر یک از این کارخانه ها از استانداردهای متفاوتی برای تولید محصولات خود استفاده می کنند، کیفیت نهایی تیرآهن آن ها یکسان نیست. برای اینکه بتوانید بهترین تیرآهن موجود را انتخاب کنید، باید با هر یک از شرکت ها و استانداردهای تولید آن ها آشنا باشید. در اینجا تعدادی از بزرگترین و معروف ترین کارخانه های تیرآهن سازی در کشور را برای شما معرفی کرده ایم تا اطلاعات کاملی در این زمینه داشته باشید.



:: برچسب‌ها: فولاد 369 , تیرآهن , قیمت تیرآهن , قیمت آنلاین تیرآهن , قیمت روز تیرآهن , آخرین قیمت تیرآهن ,
:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فولاد 369

مقدمه

یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین ورق های فولادی تولید شده در بازار، ورق روغنی است که عموماً به روش نورد سرد تولید می شود. مقاومت و استحکام بالای ورق های روغنی و انعطاف پذیری بالای آن ها در شکل پذیری باعث شده تا در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گیرند. اصولاً ورق های فولادی در صنعت به دو روش نورد گرم و نورد سرد تولید می شوند. ورق های فلزی تولید شده توسط نورد سرد ورق روغنی نامیده می شوند. از آنجایی که ورق های روغنی تحت فشار بالا و به روش نورد سرد تولید می شوند، می توان گفت استحکام و دوام آن ها کمی بیشتر از سایر ورق ها می باشد. بنابراین ورق روغنی در صنایع مختلف کاربرد بیشتری دارد. این محصولات را می توان در اندازه ها و ابعاد مختلف ساخت، اما در تولید این ورق ها استانداردهای خاصی تعریف شده است. با توجه به کاربردهای منحصر به فرد این محصول می توان به صنایع زیادی اشاره کرد که قیمت ورق روغنی برای آن ها مهم است. پس با ما همراه باشید تا در مورد نحوه خرید ورق روغنی و عوامل موثر بر قیمت آن صحبت کنیم.

معرفی ورق روغنی

ورق روغنی (Cold Rolled Steel Sheet) که در بازار به آن ورق سرد می گویند در عملیات نورد سرد تولید می شود و برای جلوگیری از زنگ زدگی روغن کاری می شود. یکی از پرکاربردترین محصولات فولادی، ورق روغنی است. با توجه به آبکاری بودن این محصول از کیفیت ظاهری بسیار بالایی برخوردار است و همین امر امکان استفاده از این محصول را در پروژه هایی که ظاهر سازه از اهمیت خاصی برخوردار است میسر می سازد. از مصارف ورق روغنی می توان به ساخت مبلمان فلزی، لوازم خانگی، آبگرمکن، ظروف فلزی، پره های فن، صنعت خودروسازی و … اشاره کرد. ورق روغنی بر اساس گریدهای مختلف با علامت اختصاری STتولید می شود و در سه گروه ورق روغنی معمولی ST12، ورق روغنی نیمه کششی ST13 و ورق روغنی فوق کششی ST14 طبقه بندی می شود. ورق روغنی با ویژگی های منحصر به فردی مانند داشتن سطح صاف، بهبود قابلیت تراشکاری و ماشین کاری و تحمل فشارهای بالا در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

عوامل موثر بر قیمت ورق روغنی

همانطور که گفته شد امروزه مشخص شده است که قیمت ورق روغنی بر اساس عوامل مختلفی تعیین می شود. در واقع شرکت هایی که این محصولات را می فروشند هر یک از این عوامل را بررسی می کنند و در نهایت قیمت خاصی را تعیین می کنند.

ضخامت ورق

یکی از مهمترین مواردی که در قیمت ورق روغنی تاثیر می گذارد ضخامت ورق می باشد. طبیعتاً با افزایش ضخامت ورق، برای تولید آن به مواد اولیه بیشتری نیاز خواهید داشت. این به نوبه خود باعث افزایش قیمت این محصولات می شود. بنابراین قبل از خرید چنین ورق هایی حتما باید ضخامت مورد نظر را بررسی کنید تا بتوانید محصولاتی به صرفه خریداری کنید.

نرخ دلار

یکی دیگر از مواردی که مستقیماً بر قیمت ورق روغنی تأثیر می گذارد، نوسانات ارز است. افزایش یا کاهش نرخ دلار باعث کاهش یا افزایش قیمت این محصولات کاربردی می شود و به همین دلیل باید قبل از خرید این محصولات، نرخ این ارز را نیز در نظر بگیرید. گفتنی است این نرخ به صورت جداگانه بر قیمت سایر محصولات فولادی و آهنی نیز تاثیرگذار خواهد بود.

نوع ورق

ورق گالوانیزه در چندین نوع مختلف از جمله ورق کرکره، ورق طرح سفال، ورق گاردریل و … به فروش می رسد که هر کدام از این اقلام ساختار خاص خود را دارند و به همین دلیل باید گفت که نوع ورق نیز در قیمت آن تاثیرگذار است. ورق روغنی نیز مانند ورق گالوانیزه در چندین مدل مختلف از جمله ورق روغنی ST12، ST13 و ST14 در اختیار کاربران قرار می گیرد. قیمت ورق روغنی در هر یک از این موارد متفاوت است و باید گفت که نوع ورق در زمینه قیمت ورق روغنی نیز از عوامل تاثیرگذار است.

قیمت مواد اولیه

برای تولید هر نوع ورق به یک سری مواد اولیه (به جز فولاد و آهن) نیاز است. این مواد به طور جداگانه و تحت سایر عوامل خاص قیمت گذاری می شوند. برای این منظور در هنگام خرید کلیه ورق های روغنی باید بررسی های لازم انجام شوند. تنها در این صورت است که می توان قیمت ورق روغنی را به درستی برآورد کرد. در واقع توجه به این موارد برای همه فعالان این صنعت کاملا ضروری است.

هزینه های حمل و نقل

طبیعتاً پس از تولید ورق های روغنی نیاز به جابجایی آن ها وجود دارد. این انتقال معمولا از طریق جاده های زمینی صورت می گیرد. این نوع حمل و نقل به خودی خود دارای هزینه های جانبی خاصی مانند هزینه سوخت، راننده و … می باشد. قیمت ورق روغنی با توجه به هزینه ارسال ورق از کارخانه به مشتری تعیین خواهد شد. این یکی از عواملی است که بسیاری از کاربران به آن توجه خاصی ندارند. اما در واقع این مورد بخش بزرگی از هزینه در نظر گرفته شده را تشکیل می دهد.

ورق روغنی فولاد 369

معاملات ورق در بورس کالا

یکی دیگر از پارامترهای تاثیرگذار بر قیمت ورق روغنی، قیمت معاملات فویل در بورس کالا است. برای مثال از آنجایی که ورق سیاه روز دوشنبه در بورس کالا عرضه می شود، ورق های روغنی نیز در همان روز به بورس می آیند. به همین ترتیب قیمت های معامله شده ورق روغنی در بورس مبنای قیمت های اعلامی این محصول در بازار است.

تناسب بین عرضه و تقاضا

در سال های اخیر تولید محصولات ورق روغنی بسیار کمتر از سایر ورق ها است به همین دلیل قیمت این محصول بسیار بالاتر از ورق گالوانیزه می باشد. بنابراین تناسب بین سطح عرضه و تقاضا بر قیمت ورق روغنی بسیار حائز اهمیت است زیرا از نظر عرضه تعداد کمی تولید کننده ورق روغنی در ایران وجود دارد.

فرایند تولید

نوع فرآیند تولید و عملیات حرارتی مورد استفاده برای تولید ورق روغنی بر قیمت کل این محصول تاثیر دارد. ورق روغنی با تکنولوژی سرد تولید شده و سپس روغن کاری روی آن انجام می شود. این ورق ها به سه دسته معمولی، نیمه کششی و فوق کششی تقسیم می شوند.

قیمت ورق سیاه

برخی از تولیدکنندگان نیز از ورق سیاه، ورق روغنی تولید می کنند و ورق سیاه به عنوان ماده اولیه تولید استفاده می شود. ورق سیاه پس از گذراندن چندین مرحله از فرآیندهای مختلف مانند اسیدشویی، نورد و … تبدیل به ورق روغنی می شود. بنابراین از این مقاله می توان نتیجه گرفت که نوسانات قیمت ورق سیاه می تواند بر قیمت ورق روغنی تأثیر بگذارد.

تحلیل و نمودار قیمت ورق روغنی

با افزایش سرمایه گذاری و افزایش اعتماد مردم به بورس، شناخت ویژگی های ورق روغنی و قیمت آن در بازار آزاد و بورس اهمیت زیادی پیدا کرده است. لازم به ذکر است که قیمت ورق روغنی در بازار آزاد و بورس متفاوت است. همانطور که می دانیم علاوه بر سهام کارخانه، محصولات در بورس نیز خرید و فروش می شود و محصولات فولادی از جمله محصولاتی است که مردم در آن سرمایه گذاری می کنند. برای این منظور بررسی نمودار قیمت ورق روغنی، نمای کلی این محصول را در بورس به شما ارائه می دهد. اگر قیمت انواع ورق فولادی مانند قیمت ورق روغنی روند نزولی داشته باشد و افت قیمت در بازار ادامه داشته باشد، سرمایه گذاری منطقی به نظر نمی رسد. با بررسی نمودار قیمت ورق روغنی در سال گذشته بیشتر با این موضوع آشنا خواهیم شد. شما عزیزان می توانید آرشیو قیمت ورق روغنی و سایر اطلاعات لازم در مورد این محصول را در سایت فولاد ۳۶۹ مشاهده نمایید.

ورق روغنی فولاد 369

نکات طلایی برای تعیین قیمت ورق روغنی

یکی از مهم ترین نکات هنگام خرید هر نوع کالا، بررسی قیمت آن و کیفیت محصول می باشد. همانطور که در قسمت بالا برای شما توضیح دادیم قیمت ورق روغنی به عوامل مختلفی بستگی دارد. ورق های روغنی کیفیت های متفاوتی دارند، زیرا مواد اولیه مورد استفاده در تولید آن ها با یکدیگر متفاوت است. حتی کارخانه ای که ورق روغنی تولید می کند روی قیمت آن ها تاثیر دارد. به طور کلی کارخانه های مختلفی برای عرضه ورق روغنی وجود دارد. همه این موارد باعث می شود قیمت ورق روغنی با یکدیگر متفاوت باشد. برای دانستن این موضوع می توانید قیمت دو ورق روغنی با ضخامت یکسان را در دو کارخانه مقایسه کنید در این صورت متوجه تفاوت قیمت خواهید شد.

قیمت آنلاین ورق روغنی

یکی از مهم ترین عواملی که در خرید ورق روغنی باید به آن توجه کنید، تولید کننده ی ورق است. خرید ورق روغنی از یک تولید کننده معتبر تضمین کننده کیفیت آن خواهد بود. خرید از فروشنده ورق روغنی که تجربه بالایی در زمینه فروش ورق روغنی دارد می تواند نگرانی شما را در مورد کیفیت محصولی که استفاده می کنید برطرف کند. تیم فروش فولاد ۳۶۹ با ارائه راهنمایی و مشاوره همواره در تلاش است تا سوالات و شبهات مشتریان عزیز را برطرف کند. پس از تماس با تیم فروش و دریافت مشاوره و جزئیات، پیش فاکتور برای مشتری ارسال می شود. پس از پرداخت توسط مشتری، ارسال انجام می شود. در مجموعه ما ورق روغنی در بهترین آلیاژ و بهترین کیفیت بازار در ضخامت ها و ابعاد مختلف به صورت مستقیم از درب کارخانه یا شرکت عرضه می شود. برای اطلاع از قیمت روز ورق روغنی و مشاوره خرید رایگان با کارشناسان تماس بگیرید.

قیمت روز ورق روغنی

همانطور که گفتیم ورق های روغنی در اندازه ها و ضخامت های مختلف در بازار موجود است. بنابراین قیمت ورق روغنی با توجه به ضخامت آن با سایر محصولات متفاوت خواهد بود. علاوه بر ضخامت و ابعاد ورق روغنی، عواملی مانند کارخانه و برند سازنده محصول نیز بر قیمت نهایی آن تأثیر می گذارد. قیمت ورق روغنی یکی از مهم ترین مواردی است که صنعتگران به آن اهمیت می دهند. بسته به شرایطی که ورق روغنی به متقاضی ارائه می شود، قیمت های متفاوتی برای آن در نظر گرفته می شود. به عنوان مثال یک نوع ورق روغنی که یک قطعه فولادی صاف و نازک است، قیمت کاملا متفاوتی نسبت به انواع دیگر آن دارد. از مهمترین ویژگی های ورق روغنی می توان به مقاومت فشاری، ضد سایش، قابلیت لعاب کاری و استحکام سطحی بالا اشاره کرد.

آخرین قیمت ورق روغنی

عوامل مختلفی در قیمت گذاری ورق های روغنی تاثیرگذار است. یکی از این عوامل، اصل بودن محصول و کیفیت کارخانه سازنده می باشد. شرکت ما با ارائه ی بهترین انواع ورق روغنی و عرضه ی مرغوب ترین و باکیفیت ترین ورق های روغنی بدون واسطه به شما عزیزان، امکان خرید ورق روغنی با بهترین قیمت را برای شما فراهم نموده است. شما می توانید پس از مشاهده ی لیست آخرین قیمت ورق روغنی، به صورت ۲۴ ساعت برای کسب مشاوره و اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

ورق روغنی فولاد 369

جمع بندی

در این مقاله به معرفی ورق روغنی و مشخصات و انواع آن، روش تولید ورق روغنی و عوامل موثر بر قیمت این نوع ورق پرداخته شد. ورق‌ روغنی را می‌ توان از جمله محصولاتی محسوب کرد که استفاده از آن در صنایع گوناگون اهمیت زیادی دارد. بدون شک این ورق‌ها از مزیت‌های فراوانی برخوردار هستند که در حقیقت وجود همین مزیت‌ها و کاربردها باعث ‌شده این محصولات طرفداران زیادی را به خود اختصاص دهند. در حال‌ حاضر برندهای مختلفی هستند که به تولید ورق‌های روغنی مشغول‌اند. با توجه به گستردگی ورق های فولادی تولید شده با روش های مختلف برای به دست آوردن اطلاعات برای کاربرد مورد نظر، باید به پارامترهای مختلفی از جمله ظاهر (اندازه و ضخامت)، جنس و روش تولید توجه شود. در این مطلب سعی شد تا به بررسی عوامل موثر بر قیمت ورق رنگی از جنبه‌های مختلف پرداخته شود. در نهایت امیدواریم که از مطالعه این مطلب لذت برده باشید، همچنین شما می توانید قیمت انواع ورق از جمله قیمت ورق سیاه، ورق روغنی و ورق گالوانیزه را به کمک جدول قیمت به روز دریافت نمایید.



:: برچسب‌ها: فولاد 369 , ورق روغنی , قیمت ورق روغنی , قیمت آنلاین ورق روغنی , قیمت روز ورق روغنی , آخرین قیمت ورق روغنی ,
:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فولاد 369

مقدمه

همان طور که در مقالات گذشته گفته شد در اعصار گذشته از ورق گالوانیزه برای ساخت وسایل تزئینی و همچنین در ساخت در و پنجره برای محافظت در برابر عوامل مخرب مانند باد و باران استفاده می شد. با گذشت زمان، مزایای استفاده از ورق گالوانیزه مانند صرفه جویی در زمان و هزینه، استحکام بالا، سرعت مونتاژ سریع و … باعث شد که این آلیاژ در بسیاری از کاربردها به طور گسترده مورد استفاده قرار گیرد و به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی روزمره ما تبدیل شود. ورق گالوانیزه مقاومت و استحکام بالاتری نسبت به ورق های معمولی دارد. در واقع ورق گالوانیزه دارای یک لایه محافظ از فلز روی است که به عنوان نوعی تقویت کننده نیز عمل می کند و باعث افزایش مقاومت فشاری و کششی فولاد می شود. در زندگی روزمره بارها به کلمه گالوانیزه برخورد کرده ایم و با محصولات مختلف آن مانند ورق گالوانیزه آشنا هستیم. در این مقاله تصمیم داریم با نگاهی میکروسکوپی و علمی به مفهوم گالوانیزه و تاثیر آن را بر طول عمر قطعات فولادی ارزیابی کنیم. بدین منظور و طی این مقاله علاوه بر تعریف گالوانیزه، به مفهوم خوردگی و دلایل اهمیت آن، مفهوم پوشش، انواع پوشش های مدرن، انواع پوشش گالوانیزه و کاربردهای گالوانیزه می پردازیم.

انواع روکش ها (پوشش ها)

فرآیندهای پوشش بسیار گسترده هستند و می توانند به صورت جامد، مایع، گاز و حتی پلاسما انجام شوند. این پوشش‌ها می‌توانند با فلز واکنش دهند، در آن نفوذ کنند یا فقط بدون واکنش روی سطح فلز بنشینند. هر کدام از این موارد مکانیسم خاص خود را دارند که در این مقاله از ذکر آن خودداری می کنیم. از مهم ترین پوشش های دنیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • گالوانیزه
  • قلع اندود
  • پوشش های آلومینایزینگ از جمله پوشش آلوزینک
  • نیتراته
  • فسفاته و کروماته
  • سمانتاسیون

وب سایت فولاد ۳۶۹ یکی از وب سایت های داخلی است که ورق های روکش دار زیادی از جمله ورق گالوانیزه، ورق قلع اندود و ورق آلوزینک تولید می کند. ورق گالوانیزه یکی از بهترین ورق های موجود در بازار می باشد که به طور گسترده مورد استفاده کارخانه ها، صنایع بزرگ و کوچک و مصرف کنندگان قرار می گیرد.

کاربرد ورق گالوانیزه

در این قسمت قصد داریم شما را با چند کاربرد ورق گالوانیزه آشنا کنیم. همانطور که اشاره کردیم ویژگی های این محصول باعث شده تا در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

  1. اولین کاربرد ورق گالوانیزه مربوط به صنعت کابینت سازی می باشد. این ورق ها مخصوصاً برای ساخت کابینت آشپزخانه که دائماً با آب و رطوبت در تماس هستند مناسب هستند. یکی دیگر از کاربردهای ورق های گالوانیزه در ساخت کانال های تهویه مطبوع می باشد.
  2. ورق های گالوانیزه نیز در ساخت مخازن تانکر مورد نیاز خواهد بود. مورد بعدی که به آن می پردازیم مربوط به تجهیزات آشپزخانه است. علاوه بر کابینت، بسیاری از لوازم آشپزخانه مانند یخچال یا ماشین لباسشویی از ورق های گالوانیزه ساخته می شوند. یکی دیگر از کاربردهای ورق گالوانیزه مربوط به ساخت تابلوهای برق می باشد.
  3. لازم به ذکر است که از ورق های گالوانیزه برای ساخت انواع محصولات صنعتی مانند لوله یا پروفیل استفاده می شود که هر کدام در صنایعی مانند ساختمان سازی نیز کاربرد دارند. از این لوله ها برای ساخت لوله بخاری یا لوله آب استفاده می شود. همچنین برای ساخت سقف سوله ها و سالن های بزرگ از ورق های گالوانیزه استفاده خواهد شد.
  4. از ورق گالوانیزه در ساخت صنایع و تجهیزات کشاورزی مانند سمپاش ها یا سیلوهای غلات نیز استفاده می شود. تعداد کاربرد ورق های گالوانیزه در خودروسازی باورنکردنی است. از این ورق ها برای ساخت بدنه خودرو، کف کابین، مخزن سوخت، فیلتر هوا و بسیاری موارد دیگر استفاده می شود.
  5. از ورق های گالوانیزه نیز در ساختمان سازی استفاده می شود. از آن ها برای ساخت نرده، سقف کاذب، درب کرکره ای، پارتیشن و … استفاده می شود.
  6. یکی دیگر از کاربردهای ورق گالوانیزه در ساخت تابلوهای تبلیغاتی در سطح شهر می باشد. از آنجایی که بر روی بیلبوردها احتمال بارش برف و باران وجود دارد باید در ساخت آن ها از محصولات ضد آب استفاده شود.
  7. استفاده از ورق های گالوانیزه در زمین های بازی و وسایل بازی کودکان نیز رایج است. به عنوان مثال، از ورق های گالوانیزه برای ساخت قفسه های دوچرخه یا چرخ های فلزی در اسباب بازی ها استفاده می شود.

یکی از چشمگیرترین کاربردهای این ورق مقاومت بالای آن در برابر زنگ زدگی و خوردگی است. ورق های فولادی گالوانیزه کاربردهای زیادی دارد که در زیر به چند نمونه دیگر اشاره می کنیم.

  • برای ساخت بدنه سالن های بزرگ، پشت بام یا سوله های صنعتی
  • تولید انواع لوله، پروفیل و سایر محصولات فولادی
  • برای ساخت یخچال، آشپزخانه یا ماشین لباسشویی
  • برای ساخت تابلوهای برق صنعتی یا شهری

ورق گالوانیزه فولاد 369

انواع گل روی ورق گالوانیزه در بازار آهن (spangle)

اگر شما هم به بازار آهن آلات می روید و از فروشنده می پرسید که فلان ورق گالوانیزه چه فایده ای دارد و او نمی داند، بهتر است با انواع آن آشنا شوید تا بدانید هر ورق گالوانیزه چه کاربردی دارد. این ورق ها از نظر تشکیل کریستال های گالوانیزه و بسته به سرعت سرد شدن ورق و میزان روی در سه دسته بدون گل، گل کوچک و گل بزرگ دسته بندی می شوند. این گل ها به دلیل وجود ناخالصی در سطح مذاب در هنگام تبلور در صفحه سرد ایجاد می شوند و با چشم غیر مسلح قابل مشاهده هستند. هر چه مقدار این گل ها کمتر باشد، کیفیت ورق گالوانیزه بالاتر است.

تاثیر سیلیکون بر ضخامت پوشش ورق گالوانیزه

ترکیبات خاصی لایه آلیاژ آهن-روی را تشدید می کند که در نهایت به پوشش گالوانیزه به جای ظاهری روشن، ظاهری خاکستری و مات می دهد. مقاومت به خوردگی این پوشش خاکستری تیره و مات معادل مقاومت در برابر خوردگی پوشش است. از آنجایی که واکنش گالوانیزه یک فرآیند نفوذ است، هر چه دما بالاتر و زمان غوطه وری بیشتر باشد، لایه های آلیاژی ضخیم تری تشکیل می شوند. واکنش مانند سایر فرآیندهای نفوذ در مراحل اول به سرعت پیش می رود و با رشد لایه های آلیاژی ادامه می یابد و با ضخیم شدن آن ها سرعت آن کاهش می یابد. ضخامت خارجی ترین لایه روی به شدت به سرعت خروج نمونه از حمام روی بستگی دارد. برداشتن سریع نمونه از حمام روی منجر به پوشش ضخیم‌تر روی می‌شود. برای رعایت استانداردهای خاص، برای اندازه گیری ضخامت پوشش، لازم است چندین نقطه اندازه گیری شود و سپس میانگین آن ها به عنوان ضخامت نهایی پوشش در نظر گرفته شود.

مزایای ورق گالوانیزه

  • اقتصادی: در فرآیند گالوانیزه و در تولید ورق گالوانیزه، روی و آهن مذاب به سطح فولاد می‌چسبند و ورقی تولید می‌کنند که دوام فوق‌العاده ای دارد. روش های دیگری که برای جلوگیری از اکسیداسیون استفاده می شود نیاز به هزینه های نگهداری دارد، اما این نوع ورق ها نیازی به هزینه های اضافی ندارند. در نگاه اول قیمت ورق گالوانیزه بالاتر از ورق فولادی و آهنی است اما هزینه های بعدی آن تقریبا صفر است.
  • عمر طولانی و ماندگاری بالا: این ورق ها برای محیط هایی که میزان اکسیداسیون آن زیاد است مناسب است. بنابراین در این محیط ها از ورق های فولادی و آهنی که دارای روکش فلزی هستند استفاده می شود. طول عمر ورق گالوانیزه بین ۲۰ تا ۷۰ سال متغیر است و دوام آن بستگی به قرار گرفتن ورق در معرض واکنش های اکسیداسیون دارد.
  • سختی: سختی پوشش های گالوانیزه بالا بوده و علاوه بر محافظت از فلز پایه در برابر خوردگی، زنگ زدگی و اکسیداسیون، فلز پایه را از آسیب های ناشی از حمل و نقل نیز محافظت می کند.
  • بازرسی سالیانه: در سازه ها برای بررسی سلامت ورق ها نیاز به بازرسی دارند. برای بازرسی سالیانه سازه ها، تست ورق ها و تایید سلامت سازه ها با بررسی نتایج آزمایش ضروری است. این محصول نیازی به تست ندارد و مهندس ناظر می تواند با بازرسی چشمی سلامت آن را بررسی کند.
  • نظافت ساده: یکی از مزایای ورق های گالوانیزه نظافت آسان و راحت این نوع ورق ها می باشد. با آب قلیایی و پارچه می توان سطح روکش فلزی را تمیز کرد.
  • صرفه جویی در منابع: فرآیند گالوانیزه کردن با وارد کردن ورق های فولادی و آهنی در حمام مذاب انجام می شود. حمام مذاب را می توان چندین بار استفاده کرد و یکبار مصرف نیست.
  • تطبیق پذیری بالا: ورق های فولادی و آهنی گالوانیزه بر اساس استانداردهای بین المللی و قابل اعتماد تولید می شوند.

ورق گالوانیزه فولاد 369

معایب ورق گالوانیزه

هر محصول فولادی کامل نیست. درست است که محصول گالوانیزه بسیار بادوام و برای استفاده در اکثر صنایع از جمله نفت و گاز، کشتی سازی، ساختمان سازی و خودروسازی مفید است، اما این محصول کامل نیست. البته این عیوب به هیچ وجه از اهمیت استفاده از ورق گالوانیزه نمی کاهد. این ورق ها برای شکل دهی و جوشکاری مناسب هستند اما در حین جوشکاری این محصول به دلیل وجود عنصر روی در سطح این ورق فولادی گاز سمی تولید می شود. بنابراین چون استنشاق مکرر این گاز به مدت طولانی باعث ایجاد بیماری ها و سرطان ریه می شود، استفاده از ماسک مخصوص هنگام جوشکاری ورق گالوانیزه به شدت توصیه می شود.

انواع ورق گالوانیزه

در ایران اکثر این محصولات با ضخامت بین 80 تا 150 میکرون بر اساس استانداردی به نام ISO1460 ساخته می شوند. این استاندارد میزان روی در سطح ورق گالوانیزه را تعیین می کند. به عنوان مثال پوشش روی 80 به این معنی است که در هر متر مربع ورق گالوانیزه تنها 80 گرم روی وجود دارد. اما گالوانیزه های وارداتی دارای لایه پوششی بین 160 تا 200 میکرون هستند بنابراین قیمت بالایی دارند و از کیفیت بهتری نیز برخوردار هستند. یکی از دلایلی که تولیدات داخلی این میزان پوشش روی را ندارند، تقاضا برای مقدار کمی از این پوشش بر روی ورق گالوانیزه است، به طوری که ساختار نهایی ارزان تر شود، اما در هنگام فروش به قیمت ورق گالوانیزه درجه یک به فروش می رسد.

قیمت روز ورق گالوانیزه

تغییرات قیمت ها متاثر از عوامل فنی و فناوری مربوط به تولید محصول و شرایط اقتصادی جامعه و بازارهای جهانی است. از جمله عواملی که می تواند بر قیمت ورق گالوانیزه تاثیر بگذارد عبارتند از:

  • ضخامت لایه پوششی در ورق گالوانیزه: هر چه این ضخامت بیشتر باشد، مواد مصرفی بیشتری برای تولید استفاده می شود و فرآیند تولید بیشتر طول می کشد که باعث افزایش قیمت ورق گالوانیزه می شود.
  • نرخ ارز: نوسانات نرخ ارز باعث تغییر قیمت ورق گالوانیزه می شود که بر خرید و فروش ورق گالوانیزه تاثیر زیادی دارد.
  • برند و کارخانه سازنده ورق گالوانیزه: کارخانجات معتبر محصولات خود را با بهترین کیفیت مواد اولیه و استانداردهای ساخت تولید می کنند که به طور مستقیم بر قیمت ورق گالوانیزه تاثیر می گذارد.
  • هزینه ورق پایه شامل ورق سیاه و ورق روغنی: از آنجایی که ورق گالوانیزه بر اساس ورق روغنی و خود ورق روغنی از ورق سیاه تولید می شود، قیمت این محصولات تاثیر زیادی در قیمت تمام شده ورق گالوانیزه دارد.
  • میزان عرضه و تقاضا: ایجاد تعادل بین میزان عرضه و تقاضا باعث می شود قیمت ورق گالوانیزه به قیمت واقعی خود نزدیک شود و تفاوت در میزان عرضه و تقاضا باعث افزایش یا کاهش قیمت ورق گالوانیزه می شود.
  • هزینه تولید و روکش روی: با اینکه پوشش روی دارای ضخامت بسیار کمی است اما درصد بالایی از آن در حمام های آبکاری و گالوانیزه گرم مورد نیاز است و قیمت روی نیز باید در تعیین ورق در نظر گرفته شود.

قیمت آنلاین ورق گالوانیزه

قیمت این محصول مانند دیگر آهن آلات به نوسانات ارزی وابسته است و به همین ترتیب نمودار قیمت آنلاین ورق گالوانیزه ثابت نیست. از طرف دیگر میزان تقاضا برای این ورق بالا است و در صورتی که به میزان کافی عرضه نشود، افزایش قیمت این ورق ها را شاهد خواهیم بود. قیمت آنلاین مواد اولیه، وقایع سیاسی و اقتصادی و قیمت فولاد در بازارهای جهانی از دیگر فاکتورهای موثر بر قیمت آنلاین ورق گالوانیزه هستند. برای اطلاع از قیمت روز ورق گالوانیزه می توانید به جداول قیمتی وب سایت رسمی فولاد ۳۶۹ مراجعه کنید.

ورق گالوانیزه فولاد 369

جمع بندی

همانطور که در این مقاله اشاره شد ورق های گالوانیزه تحول بزرگی در صنایع مختلف ایجاد کرده است. قبل از پیدایش ورق های گالوانیزه از آهن استفاده می کردند که استفاده از آهن در شرایط مرطوب امکان پذیر نبود. همچنین خیلی زود خورده و زنگ میزد. اما امروزه ورق های گالوانیزه به طور گسترده در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گرفته و مورد توجه اکثریت عموم قرار گرفته است. ورق های گالوانیزه کاربرد فراوانی در ساختمان سازی و صنعت دارند و مهمترین ویژگی آن ها مقاومت در برابر زنگ زدگی و خوردگی می باشد. این نوع ورق ها بر اساس روش تولید، شکل دهی و درصد روی مصرفی در آن ها دارای انواع مختلفی هستند و بسته به نوع پروژه باید مناسب ترین ورق گالوانیزه را انتخاب کرد. همچنین راه تشخیص ورق های گالوانیزه ظاهر شفاف، براق، صاف و صیقلی بودن آنهاست.



:: برچسب‌ها: فولاد 369 , ورق گالوانیزه , قیمت ورق گالوانیزه , قیمت روز ورق گالوانیزه , قیمت آنلاین ورق گالوانیزه , آخرین قیمت ورق گالوانیزه ,
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فولاد 369

مقدمه

ورق روغنی با اعمال فرآیندهای نورد سرد و آنیل کاری روی ورق سیاه تولید می شود. نورد سرد انجام شده بر روی ورق سیاه در دمای محیط با اعمال فشار بسیار بالا انجام می شود. در این حالت ضخامت ورق سیاه کاهش می یابد و انتظار می رود خواص مکانیکی آن به میزان قابل توجهی بهبود یابد. ورق روغنی به دلیل اینکه به روش نورد سرد تولید می شود ورق سرد یا ورق نورد سرد نیز نامیده می شود. همچنین ورق روغنی برای پروژه هایی که نیاز به دقت بالا است ایده آل بوده و شکل پذیری ورق روغنی بسیار بالاست و همین ویژگی این محصول استیل را برای ساخت لوازم خانگی مانند کابینت و کمد بسیار مناسب کرده است. برای تولید این ورق فولادی فرآیندهای خاصی طی می شود و در صنایع مختلفی از آن استفاده می شود. در این مقاله قصد داریم شما را با چیستی این ورق، روش تولید و کاربردهای آن آشنا کنیم.

ورق روغنی چیست؟

همان طور که گفته شد ورق روغنی ورقی است که با استفاده از فرآیند نورد سرد در انواع مختلفی تولید می شود که کیفیت ظاهری بالایی دارد. ورق های نورد سرد ضخامت بالایی دارند و پس از انجام فعالیت های نورد به ورق های نازکی تبدیل می شوند که قابلیت لعاب کاری دارند. این ورق ها در برابر خوردگی، زنگ زدگی و کشش مقاومت بالایی دارند. همچنین این ورق ها دارای شکل پذیری، پهنا و سایر مشخصات کیفی بهتری نسبت به ورق های قدیمی می باشند. ورق روغنی دارای سطحی زیبا، شفاف و صیقلی است که همین ویژگی ها آن را در بین خریداران بسیار محبوب کرده است. ورق های فلزی دوسته اند:

ویژگی های ورق روغنی

انواع ورق های روغنی دارای استحکام بالایی در برابر فشار و وزن بالا می باشند. ورق روغنی با قیمت مناسبی که دارد بسیار مقرون به صرفه می باشد و به بسیاری از صنایع راه پیدا کرده است. ورق روغنی ظاهر زیبایی دارد و سطح آن در مقایسه با ورق گرم صیقلی و یکنواخت است. ورق روغنی را می توان رنگ کرد یا تحت فرآیند گالوانیزه قرار داد. بنابراین از این نوع ورق فولادی به عنوان ماده اولیه و پایه ساخت ورق گالوانیزه و ورق رنگی استفاده می شود. ورق روغنی با کیفیت بالا و قیمت مناسب به طور گسترده تولید می شود و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربرد ورق روغنی

از ورق روغنی در ساخت بدنه خودرو و برخی از قطعات آن، گلگیر خودرو، لوله اگزوز، ساخت انواع لوازم خانگی، پنل، رادیاتور، ساخت کمد و کابینت، پروفیل در و پنجره و انواع یراق آلات استفاده می شود. شکل پذیری مناسب و خمش زیاد این ورق آن را کاربردی کرده است. به طوری که با استفاده از انواع ورق روغنی می توان هر نوع محصولی را با ظرافت بالایی تولید کرد. به همین دلیل شاهد گسترش تولید انواع محصولات با این ورق فولادی هستیم. پرمصرف ترین نوع ورق روغنی ورق ST12 می باشد که همواره به صورت عمده توسط خریداران سفارش داده می شود. در ادامه با مشخصات فنی این شیت آشنا می شویم. برای اطلاعات تکمیلی در مورد انواع ورق روغنی می توانید با کارشناسان مجموعه فولاد ۳۶۹ تماس بگیرید.

کاربرد ورق روغنی در صنعت

از این ورق ها در صنعت خودروسازی استفاده می شود. به عنوان مثال در این صنعت برای تولید فیلتر خودرو سعی می شود از ورق هایی با قابلیت کششی فوق العاده استفاده شود که ورق روغنی بهترین گزینه محسوب می شود. از طرفی این ورق ها برای ساخت گلگیر خودرو نیز مناسب هستند. در این راستا از مدل های نیمه کششی ورق روغنی استفاده می شود. اگر به قسمت های پایینی خودروها دقت کنید، مشخص می شود که مدل های ضد سایشی این ورق ها بهترین گزینه خواهند بود. از این ورق ها در تولید اجاق گاز نیز استفاده می شود. در ساختمان سازی از این ورق ها برای سازه های قدرتمند استفاده می شود زیرا این نوع ورق ها وزن بالایی را تحمل می کنند. دقت کنید که این ورق ها سطح صافی دارند و بسیار صیقلی می باشند. به این معنی که فرآیند رنگ آمیزی قطعات با کیفیت و دقت بالایی انجام می شود. نکته مهم دیگر این است که این ورق ها در صنعت رادیاتور و بشکه سازی نیز کاربرد به سزایی دارند. ورق های روغنی برای ساخت مخازن فلزی نیز بسیار مناسب هستند. برای ساخت این ورق ها از پنل های غیر انعطاف پذیر نیز استفاده می شود و برخی از مدل های ورق روغنی برای ساخت قفسه مناسب خواهند بود. توجه داشته باشید که از این ورق ها به عنوان ورق سفید یا ورق رنگی نیز استفاده می شود.

ورق روغنی فولاد 369

ابعاد ورق روغنی موجود در بازار

ضخامت ورق روغنی در محدوده ۰.۳ الی ۳ میلی متر و عرض استاندارد آن در محدوده ۱۰۰-۱۲۵ میلی متر است. همچنین ورق های روغنی را می توان در سه سایز استاندارد به شرح زیر دسته بندی کرد:

  • ۱.۱۸۳۰ میلی متر
  • ۲.۲۴۴۰ میلی متر
  • ۳.۳۰۵۰ میلی متر

انواع ورق روغنی

فولادهای نورد سرد بر اساس آلیاژ استفاده شده در آن ها و عملیات حرارتی برای تولید آن ها تقسیم بندی می شوند. همچنین با توجه به کاربردشان در گروه های دیگری مانند: ورق روغن ek2 یا ورق های ضد سایش و ضد زنگ طبقه بندی می شوند.

ورق روغن: ST12 این ورق های روغنی معمولی برای مصارف ساختمانی و صنعتی استفاده می شود. این محصول که به استرچ شیت نیز معروف است تا ۴۵ درجه خم می شود و بیش از ۱۸ ماه تاریخ انقضا دارد.

ورق روغنی ST13: یکی از مهمترین کاربردهای این محصول در سازه های صنعتی و غیر صنعتی با پرس کم عمق می باشد. این نوع ورق که ورق نیمه کشسان نیز نامیده می شود، قابلیت خم شدن تا ۹۰ درجه را دارد و تاریخ انقضای آن حداکثر ۸ ماه می باشد.

ورق روغن ST14 : ورق ST14 نمونه ای از ورق روغن فول استرچ است که به دلیل ساختار انعطاف پذیر در مقایسه با انواع دیگر ورق های روغنی در کاربردهای پرس استفاده می شود. ورق روغن ST14 در خودروسازی کاربرد فراوانی دارد و در واقع تاریخ انقضای این نمونه ورق نسبت به ورق ST13، هشت ماه می باشد.

نحوه تولید ورق روغنی:

ماده اولیه برای ساخت ورق روغنی ورق سیاه است که در ۴ مرحله به ورق روغنی تبدیل می شود:

  1. اسید شویی: در مرحله اول ورق سیاه با اسید شستشو می شود تا پوسته های سطحی و آلودگی که عامل اصلی ایجاد لکه سیاه روی سطح ورق است از بین برود.
  2. نورد: مرحله دوم در تولید ورق روغنی بسیار حائز اهمیت است زیرا به دلیل انجام عملیات نورد سرد ورق روغنی یا ورق سرد تولید می شود. در این مرحله ورق سیاه برای کاهش ضخامت از غلتک های زیادی عبور می کند و در صنایع مختلف خواص فیزیکی خاصی پیدا می کند که مهمترین آن ایجاد مقاومت بالا و یکنواخت در سطح ورق و همچنین ایجاد ظاهری صاف و یکنواخت است.
  3. آنیلکاری: آنیل کاری به طور پیوسته انجام می شود. در این مرحله فولاد بسیار انعطاف پذیر می شود زیرا ورق در هوای اطراف قرار می گیرد و ممکن است اکسید شود و برای جلوگیری از اکسید شدن روی آن را با روغن می پوشانند و سپس با کوره های گرم حرارت داده و به صورت رول در می آید.
  4. Temper Rolling: در مرحله تمپررولینگ با اجرای نورد سرد با دمای بسیار پایین سطح ورق یکنواخت می شود.

ورق روغنی فولاد 369

مزایای روغن کاری ورق

روغن کاری ورق ها از اکسید شدن آن ها جلوگیری می کند. همانطور که می دانید ورق های سیاه در برابر زنگ زدگی مقاومت بسیار کمی از خود نشان می دهند و در مواجهه با شرایط بد جوی به سرعت زنگ می زنند اما ورق های روغنی به دلیل لایه ای که روی سطح خود دارند مقاومت بیشتری دارند و اکسید نمی شوند. همچنین با روغن کاری ورق، سطح ورق صاف می شود و اصطکاک آن با سایر سطوح کاهش می یابد همچنین در طول فرآیند نورد، فشار روی ورق نیز کاهش می یابد.

تست کیفیت ورق روغنی

هدف اصلی از تولید ورق روغنی این است که محصول نهایی دارای خاصیت کشسانی و کیفیت معمولی برای مصارف مختلف باشد.محصول نهایی با روش نورد سرد پوسته زدایی شده و از طریق کشش توسط غلتک به ضخامت مورد نظر می رسد. محصولی که تولید می شود باید تست های مختلفی را پشت سر بگذارد و در واحد کنترل کیفی تایید نهایی شود. در نهایت محصول وارد بازار می شود. یکی از این تست ها بررسی انحراف لبه های ورق است. لبه های ورق روغنی توسط یک خط مستقیم اجرا می شود. در خصوص عدم گونیا بودن ورق نیز باید بررسی های لازم انجام شود. لبه های انتهای ورق به صورت عمودی نسبت به لبه کناری اندازه گیری می شود تا انحراف نداشته و مورب نباشد. استاندارد این ورق ها ISO 16163 می باشد که برای بررسی تفاوت لبه های انتهای ورق مناسب می باشد. بررسی فولاد کربنی باعث استحکام و سختی محصول می شود. محتوای کربن نیز برای محصولات در نظر گرفته می شود. بررسی ابعاد محصول نیز از دیگر مواردی است که مورد ارزیابی قرار می گیرد. ورق های روغنی باید دارای ضخامت 0.4 و عرض آن ها 600 میلی متر به صورت شیت و رول باشد. بررسی شرایط تولید و ترکیبات شیمیایی نیز عدم انحراف محصول از استاندارد خود را تضمین می کند.

تفاوت ورق روغنی و ورق سیاه

اول از همه، تفاوت بین ورق سیاه و ورق روغنی به روش تولید آن ها برمی گردد. ورق سیاه با نورد گرم در دمای بالاتر از ۸۰۰ درجه و ورق روغنی با نورد سرد تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تولید می شود. این باعث می شود که ورق های نورد گرم ظاهر تیره تری داشته باشند. از طرف دیگر، یک سری فرآیندهای نورد اضافی روی ورق‌های روغنی انجام می‌شود که باعث می‌شود این ورق‌ها سطح صاف‌ تر و صیقلی ‌تری داشته باشند. یکی دیگر از تفاوت های ورق روغنی با ورق سیاه، استحکام بیشتر ورق های روغنی در نتیجه فشار زیاد وارد شده به آن ها در هنگام نورد سرد است. در نهایت ورق های روغنی نسبت به ورق های سیاه ضخامت کمتر و ابعاد دقیق تری دارند.

قیمت روز ورق روغنی

ورق روغنی به زبان ساده نوعی ورق براق با ضخامت کم (نسبت به ورق سیاه) و روکش عالی است که از نورد سرد ورق های فولادی با ضخامت بالا تولید می شود. این کاهش ضخامت تحت فشار بالا و در دمای حداکثر ۲۰۰ درجه سانتیگراد صورت می گیرد. اگرچه روش تولید ورق روغنی پیچیده نیست و زمان زیادی نیاز ندارد، اما به دلیل کیفیت بالای محصول نهایی و هزینه های بالای نورد سرد، قیمت ورق روغنی گرانتر از قیمت ورق سیاه می باشد. به منظور جلوگیری از اکسید شدن کلاف گرم در فرآیند تبدیل به کلاف سرد، لایه رویی آن را با روغن می پوشانند. به دلیل این پوشش روغنی در لایه رویی، ورق روغنی در برابر رطوبت و زنگ زدگی مقاوم است که آن را به ماده ای مناسب برای استفاده در مناطق مرطوب تبدیل می کند.

قیمت آنلاین ورق روغنی

قبل از خرید ابتدا قیمت آنلاین ورق روغنی را از جدول موجود در سایت یا کارشناسان فروش استعلام بگیرید. کارشناسان فروش ما دیگر مشخصات محصول را به شما ارائه می‌دهند و پس از اقدام به خرید، سایر جزئیات مانند شرایط پرداخت، زمان بارگیری و تحویل محصول در قالب پيش فاكتور ارائه می‌شود. کارشناسان فروش تا تحویل نهایی محصول و اطمینان از رضایت شما در کنارتان خواهند بود.

آخرین قیمت ورق روغنی

آخرین قیمت ورق روغنی یا همان ورق نورد سرد (Cold Rolled Steel Sheet) که به دلیل شکل ظاهری آن در بازار به نام ورق روغنی شناخته می‌شود به کارخانه تولیدکننده، مواد اولیه، کیفیت روغن استفاده شده، میزان عرضه و تقاضا، نوسانات ارز و قیمت جهانی فولاد بستگی دارد. به دلیل مقاومت بالا، سطح زیبا و باکیفیت ورق های روغنی، در صنایعی که ظاهر زیبا از اهمیت بالایی برخوردار است استفاده می شود. ورق های روغنی به دلیل تولید سریع و ارزان و همچنین ظاهر خوب و با کیفیتی که دارند گزینه بسیار مناسبی برای بازسازی فوری هستند. همه این دلایل باعث گران شدن قیمت ورق روغنی می شود. در لیستی که در سایت برای شما قرار دادیم ، می‌توانید آخرین قیمت ورق روغنی (CRS) را درگرید و ضخامت‌های مختلف مشاهده نمایید.

ورق روغنی فولاد 369

جمع بندی

در طی این مقاله سعی کردیم به معرفی ورق روغنی و انواع آن بپردازیم. همانطور که در متن ذکر شد، این نوع ورق روغنی تحت فرآیند نورد سرد تولید می شود. برای اطلاعات بیشتر متن را کامل مطالعه کنید و اگر نظر یا سوالی در مورد قیمت ورق روغنی و خرید آن دارید به سایت فولاد ۳۶۹ مراجعه کنید و یا با کارشناسان تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: فولاد 369 , ورق روغنی , قیمت ورق روغنی , قیمت آنلاین ورق روغنی , قیمت روز ورق روغنی , آخرین قیمت ورق روغنی ,
:: بازدید از این مطلب : 192
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فولاد 369

مقدمه

میلگرد یکی از پرکاربردترین مقاطع فولادی در صنعت ساخت و ساز می باشد که دارای انواع مختلفی با کاربردهای متفاوت می باشد. به طور کلی از میلگردها برای جبران استحکام کششی ضعیف بتن در برابر نیروهای وارد شده به بتن و تقویت آن استفاده می شود. این محصول در دو نوع ساده و آجدار در بازار موجود می باشد. آجدار بودن میلگرد باعث افزایش چسبندگی آن در بتن می شود. از آنجایی که قیمت میلگرد نقش مهمی در هزینه های یک پروژه ساختمانی دارد، شناخت استانداردها، انواع و ویژگی های آن می تواند ما را در انتخاب بهترین محصول مورد نیاز یاری کند. میلگرد آجدار یکی از اصلی ترین و مهم ترین مقاطع فولادی است که ترکیب آن با بتن نقش مهمی در ساخت و ساز ساختمان دارد. این محصولات می توانند مقاومت ساختمان را در برابر بلایای طبیعی افزایش دهند. شاید برای شما هم این سوال پیش بیاید که دلایل استفاده از میلگرد آجدار در ساخت و ساز چیست؟ در این مقاله می خواهیم به این سوال پاسخ دهیم پس تا پایان این متن با ما همراه باشید.

تولید میلگرد آجدار

برای تولید میلگردها از فرآیند نورد گرم استفاده می کنند، بنابراین شمش های فولادی را در کوره هایی با دمای 1100 درجه سانتیگراد ذوب می کنند و سپس توسط جک هیدرولیک در ردیف های خاصی به داخل کوره هدایت کرده و در نهایت نورد می شوند. از غلتک های نصب شده در دستگاه نورد، در سه مرحله با کشش و فشار، قطر فولاد استاندارد می شود و پس از پایان نورد، میلگردها به قفسه های نورد منتقل شده و به پایه های آج گیر ارسال می شوند. آج کاری A2 در همان مرحله نورد انجام می شود، اما بقیه پس از سرد شدن و قرار دادن در دمای معمولی آج دار می شوند. در نهایت میلگردها به طول استاندارد 12 متر بریده شده و پس از بسته بندی به بازار عرضه می شود.

تاریخچه استفاده از میلگرد در سازه ها

به منظور آشنایی بیشتر با میلگرد، ابتدا تاریخچه استفاده از این بخش فولادی را بررسی می کنیم. برای اولین بار در سال ۱۸۰۰، آقای جوزف لوئیس تصمیم گرفت از میله های فولادی در طول ساخت سازه استفاده کند. پس از این اقدام وی مشاهده کرد که استفاده از این میله ها باعث تقویت سازه می شود. پس از این تغییر استحکام کششی و مقاومت سازه تا حد زیادی افزایش یافت. پس از این آزمایش موفقیت آمیز، استفاده از میله های فولادی در ساختمان سازی رونق گرفت به طوری که شرکت های مختلف ساختمانی نیز این روش را اجرا کردند. اما هنوز استاندارد خاصی برای تولید میله گرد (که امروزه به نام میلگرد می شناسیم) تعریف نشده بود. تا سال ۱۸۷۸ میلگردها بدون هیچ استانداردی تولید می شدند، در این سال آقای تادئوس هیات اولین استاندارد تولید میلگرد فولادی را ارائه کرد. محبوبیت این روش از سال ۱۹۰۰ میلادی شروع به افزایش کرد، به طوری که تا دهه ۱۹۵۰ اکثر سازندگان مصالح ساختمانی شروع به تولید میلگرد کردند. از طرفی مهندسان عمران و شرکت های ساخت و ساز از میلگرد برای تقویت بتن در سازه های خود استفاده کردند. در این میان روش تولید میلگرد نیز پیشرفت زیادی داشته است تا در نهایت از بهترین میلگرد برای تقویت بتن استفاده شود.

از کدام میلگردها در ساختمان سازی استفاده می شود؟

همانطور که گفته شد میلگردها انواع مختلفی دارند و با توجه به مشخصات ظاهری و فیزیکی می توان از آن ها استفاده کرد. در واقع میلگردها علاوه بر اشکال مختلف با روش های متفاوتی نیز تولید می شوند و هر کدام در بخشی از پروژه های ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند. در مجموع ۶ میلگرد اروپایی، کربن دار، گالوانیزه، روکش اپوکسی، فایبرگلاس پلیمر و فولاد ضد زنگ در پروژه های ساختمانی استفاده می شود. کلیه میلگردها باید با استانداردهای خاصی تولید شوند و کیفیت بالایی داشته باشند، اکثر تولیدکنندگان میلگرد داخلی این محصول را با استانداردهای ملی یا روسی و با بهترین مواد و با مدل های ساده و آجدار به مشتریان عرضه می کنند. میلگردهای آجدار یکی از پرکاربردترین مقاطع فولادی در صنعت ساختمان هستند زیرا توانایی تحمل و انتقال فشار را دارند. میلگردها از ابتدای ساخت یعنی پی تا آخرین قسمت یعنی ستون استفاده می شود. از میلگردهای آجدار بیشتر در سازه های بتنی و پی ساختمان استفاده می شود زیرا به دلیل فرورفتگی های سطح خود ارتباط بهتری با بتن برقرار می کند و در کنار سیمان مقاومت بیشتری ایجاد می کند.

دلیل استفاده از میلگرد در بتن چیست؟

دلیل استفاده از میلگرد در بتن افزایش مقاومت کششی بتن و در نتیجه افزایش مقاومت سازه می باشد. شاید بتوان گفت عامل اصلی استحکام یک ساختمان و مقاومت آن استفاده از میلگرد است که مهندسان عمران باید در ساخت و ساز به آن توجه ویژه ای داشته باشند. بتن و میلگرد دو ماده اولیه هستند که مکمل یکدیگر بوده و ساختمان را در برابر فشارهای مختلف مقاوم می کنند.

اهمیت استفاده از میلگرد در بتن

ویژگی اصلی بتن مقاومت فشاری بالای آن است و برای قطعات تحت فشار مانند ستون ها استفاده می شود. اما بتن در برابر شکنندگی ضعیف است و مقاومت کششی کمی دارد، بنابراین این مورد باید تقویت شود تا برای استحکام سازه مشکلی پیش نیاید. برای این کار از میلگرد فولادی استفاده می کنند. میلگرد مقاومت کششی بالایی دارد و می تواند ضعف بتن را در این زمینه جبران کند. هنگامی که میلگرد به بتن اضافه می شود و مقاومت آن افزایش می یابد، به اصطلاح بتن مسلح به دست می آید. استفاده از بتن مسلح نقش اساسی در استحکام طولانی مدت سازه ها دارد. در واقع اگراز میلگرد فولادی در بتن استفاده نشود، به دلیل بار و فشار بیش از حد روی بتن، سازه ترک خورده و در نهایت می شکند.

میلگرد آجدار فولاد 369

میزان مصرف میلگرد در بتن چقدر است؟

نوع اسکلت ساختمان عامل مهمی در تعیین میزان میلگرد در بتن می باشد. بنابراین نمی توان به طور قطع گفت که هرچه میلگرد بیشتر در سازه استفاده شود، استحکام بیشتری خواهد داشت. به طور معمول در اسکلت های بتنی صرف نظر از وزن میلگردهای سقف، در هر متر مربع بین ۳۵ تا ۷۰ کیلوگرم فولاد استفاده می شود. این در حالی است که برای اسکلت های فلزی ۴۰ تا ۱۰۵ کیلوگرم بر متر مربع در نظر گرفته می شود. در سازه های فولادی میزان میلگرد برای هر متر مربع بین ۷۰ تا ۱۱۵۰ کیلوگرم برآورد می شود.

استفاده از میگرد آجدار در ساختمان

میلگردهای آجدار امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. بر خلاف آسیاب های ساده دارای آج و فرورفتگی در سطح خود هستند. این نوع میلگردها در برابر خمش مقاومت بالایی دارند و همین امر باعث می شود این نوع میلگردها به خوبی در بتن قرار گیرند. میلگردهای آجدار باعث افزایش سطح مقاومت کششی سازه های بتنی و افزایش مقاومت آن می شوند. میلگردهای آجدار با قطر ۶ تا ۵۰ میلی متر ساخته و تولید می شود. از ویژگی ها و کاربردهای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • انواع سازه های بتنی مانند پل ها، ایستگاه های اتوبوس، برج ها و ساختمان ها استفاده می شود.
  • قابل استفاده برای مقاوم سازی سازه به خصوص در برابر زلزله
  • بهترین گزینه برای تقویت بتن و جلوگیری از تخریب کوتاه مدت آن

دلیل استفاده از میلگرد در ساخت و ساز

همان طور که گفته شد بتن دارای مقاومت فشاری بالا و مقاومت کششی کم است. به همین دلیل استفاده از میلگرد در بتن می تواند این ضعف را جبران کند. میلگردهای مورد استفاده در بتن وظیفه تحمل تنش های کششی وارده را به منظور ایجاد استحکام بالا برعهده دارند. در هنگام خرید علاوه بر توجه به قیمت میلگرد باید به کیفیت آن نیز توجه ویژه ای داشت; اگرچه این محصول در ظاهر سازه به چشم نمی خورد اما به عنوان اسکلت اصلی ساختمان می تواند از جان افراد محافظت کند. اگر برای هر سازه ای میلگرد مرغوب با توجه به شرایط آن در نظر گرفته شود، عمر مفید ساختمان را افزایش داده و آسیب به سازه را به حداقل می رساند. میلگردها معمولاً در دو نوع ساده و آجدار تولید می شوند که نوع آجدار آن به دلیل برجستگی سطح آن به راحتی به بتن می چسبند و مقاومت بیشتری ایجاد می کنند. از مهمترین دلایل استفاده از این محصول در بتن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استفاده از این محصول فولادی باعث افزایش عمر مفید ساختمان می شود.
  • میلگردها نسبت به سایر مصالح مقاومت بیشتری دارند.
  • مواد اولیه میلگرد به راحتی در دسترس است.
  • سازگاری میلگرد با بتن یکی دیگر از دلایل استفاده از میلگرد در ساختمان سازی است.

چه عواملی بر قیمت میلگرد تاثیر می گذارد؟

نکته مهم در مورد قیمت میلگرد این است که قیمت آن در بازار نوسانات زیادی دارد و این نوسانات قیمت به عوامل زیادی بستگی دارد. این عوامل از قیمت جهانی فلز آهن، قیمت ارز، قیمت بنزین گرفته تا قیمت بورس، همگی بر قیمت این قطعات فلزی تاثیرگذار هستند. اما نوع میلگرد، عیار تولیدی و وزن میلگرد نیز بر قیمت آن تاثیر دارد، بنابراین نظارت منظم بر قیمت روز میلگرد برای محاسبه هزینه کل پروژه های عمرانی ضروری است. همچنین قیمت روز این مقطع فلزی باید به طور مرتب از طریق سایت های فعال در این زمینه بررسی شود. بارها در مورد میلگرد یا آرماتور شنیده ایم و در ساختمان سازی و صنعت زیاد با آن برخورد کرده ایم. میلگرد پایه یک ساختمان است بنابراین دانستن قیمت آن به خصوص برای ساخت و ساز از اهمیت بالایی برخوردار است.

میلگرد آجدار فولاد 369

قیمت روز میلگرد آجدار

بررسی لحظه ای قیمت میلگرد همواره یکی از وظایف اصلی فعالان بازار بوده است. نوسانات بازار این محصول به حدی است که گاه ممکن است قیمت آن در چند لحظه دچار نوسان شود و بی توجهی به قیمت روز این محصول گاه ضررهای هنگفتی را به خریداران وارد می کند. فولاد ۳۶۹ با توجه به این دغدغه مشتریان خود امکان مشاهده قیمت روز میلگرد را در برندها و سایزهای مختلف را فراهم کرده است. فروشندگان و دلالان بازار آهن نیز دائما با کارخانه ها در تماس هستند و هرگونه نوسان در معاملات خود را مد نظر قرار می دهند. یکی از مهم ترین گروه هایی که به نوسانات و قیمت روز میلگرد توجه می کنند، سرمایه گذاران هستند. تفاوت های جزئی قیمتی که در طول روز رخ می دهد ممکن است برای خریداران خرده فروشی این محصول اهمیت چندانی نداشته باشد. اما برخی از افراد در حجم بالای میلگرد سرمایه گذاری می کنند و کوچکترین نوسان در قیمت این محصول برایشان مهم است.

قیمت آنلاین میلگرد آجدار

دانستن آخرین نرخ میلگردهای موجود در بازار به شما کمک می کند تا هنگام تصمیم گیری در مورد بودجه پروژه های خود انتخاب درستی داشته باشید. نوسانات بازار فولاد به حدی زیاد است که حتی روی روندهای آن هم نمی توان حساب کرد. یعنی اگر امروز روند بازار نزولی باشد، احتمال دارد فردا صعودی باشد و قیمت را چند درصد افزایش دهد. بنابراین اگر روی ادامه نزول حساب کنید احتمالا در برآورد بودجه با مشکل مواجه خواهید شد. بازار فولاد یکی از غیرقابل پیش بینی ترین بازارهای دنیاست که تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد و ممکن است طی چند روز نرخ های اعلام شده تفاوت زیادی داشته باشد. به همین دلیل است که نمی توان هزینه نهایی یک پروژه مربوط به محصولات فولادی را به طور دقیق برآورد کرد و کل هزینه تنها در روز خرید این قطعات و بر اساس قیمت اعلام شده میلگرد و سایر محصولات در همان روز تعیین می شود. آخرین لیست قیمت میلگرد های مختلف را می توانید در وبسایت رسمی فولاد ۳۶۹ مشاهده کرده و پس از انتخاب میلگرد مورد نظر خود، آن را به کارشناسان فروش مجموعه سفارش دهید.

میلگرد آجدار فولاد 369

جمع بندی

همانطور که در بالا اشاره کردیم، میلگردهای آجدار بیشتر در صنعت ساختمان استفاده می شود. این نوع میلگردها به دلیل آج هایی که دارند هرگز فرسوده نمی شوند. میلگردهای آجدار به عنوان بتن تقویت کننده در نظر گرفته می شوند. زیرا بتن ها مقاومت کششی کمی دارند و به تنهایی نمی توانند وزن و بار سازه را تحمل کنند. استفاده از این میلگردها باعث افزایش مقاومت کششی بتن و جلوگیری از تخریب کوتاه مدت سازه ها می شود. میلگردهای آجدار نیز به سه گروه تقسیم می شوند که معمولاً از گروه A2 بیشتر برای ساخت خموت استفاده می شود، از گروه A3 بیشتر در صنعت ساختمان و گروه A4 به دلیل قیمت بالاتر اغلب مورد استفاده قرار نمی گیرد. اما از نظر استحکام، انواع میلگردهایی که دارای آج کامپوزیت هستند، برای افزایش مقاومت سازه مناسب تر می باشند.



:: برچسب‌ها: فولاد 369 , میلگرد , قیمت میلگرد , قیمت روز میلگرد , قیمت آنلاین میلگرد , آخرین قیمت میلگرد ,
:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فولاد 369

مقدمه

از گذشته تا به امروز، خوردگی سطحی مصنوعات و سازه های فلزی یکی از موانع اصلی در صنعت فلز و صنایع وابسته به آن بوده است. با گذشت زمان، پیشرفت تکنولوژی توانسته است راه های بهتر و اقتصادی تری را برای مقابله با این چالش در مقابل صنایع مختلف ارائه دهد. در گذشته برای جلوگیری از زنگ زدگی سطح فلز و محافظت از ورق فلزی در هنگام تغییر فرم، سطح آن را با روغن آغشته می کردند. اما استفاده از نفت منجر به مشکلات اقتصادی و مسائل زیست محیطی شد و از طرفی با استفاده از نفت خواص مورد نظر مدت زیادی دوام نیاورد. به همین دلایل استفاده از این روش اهمیت خود را از دست داده و روش های جدیدتری مانند تولید ورق های رنگی جایگزین آن شده است. ورق رنگی حاصل عملیات رنگ آمیزی ورق در یک فرآیند پیوسته است. این محصول به طور گسترده در صنعت ساخت و ساز استفاده می شود. این محصول در بدنه یخچال، کابینت و بسیاری از لوازم خانگی نیز کاربرد دارد. پوشش رنگ اغلب بر روی ورق گالوانیزه اعمال می شود. این عمل علاوه بر تغییر در ظاهر محصول، باعث افزایش مقاومت دربرابر خوردگی آن نیز می شود. در واقع این محصول زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که علاوه بر ظاهر، مقاومت در برابر خوردگی، گرما و رطوبت نیز مهم باشد. در این مقاله به بررسی روند ساخت و تولید ورق های رنگی با هم می پردازیم.

ورق رنگی چیست؟

ورق رنگی محصولی است که از ورق های گالوانیزه به دست می آید و بیشترین کاربرد آن استفاده به عنوان سقف، لوازم خانگی و مانند آن است. در این محصول ضخامت لایه رنگی که بر روی فلز پایه ورق های رنگی قرار می گیرد حدود ۳۵ میکرون می باشد. قیمت ورق رنگی تا حدودی بالاتر از ورق گالوانیزه معمولی است. ورق رنگی دارای تنوع رنگ بالایی بوده و همچنین دارای خواصی مانند استحکام و مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی می باشد. از این رو در سال های اخیر توجه زیادی به ورق های رنگی شده است و روز به روز استفاده از آن ها در صنعت نیز افزایش می یابد. یکی دیگر از خواص مهم ورق های رنگی این است که بسیار چکش خوار بوده و در تولید قطعات و روکش های زیادی از آن ها استفاده می شود.

خط تولید ورق رنگی

ورق های رنگی یکی از پرمصرف ترین انواع ورق های گالوانیزه هستند که در صنعت ساختمان سازی کاربرد فراوانی دارند و از این ورق ها در ساخت بسیاری از وسایل منزل و لوازم خانگی استفاده می شود. در واقع تولید این ورق ها به صورت مداوم و خودکار انجام می شود و پس از بررسی های لازم این محصول برای عملیات آماده شده و در نهایت عملیات رنگ آمیزی روی آن انجام می شود. تولید این ورق ها مراحل مختلفی دارد که در ادامه به آن می پردازیم.

طرز ساخت ورق رنگی

تولید ورق رنگی به تولید ورق گالوانیزه بستگی دارد. ورق های گالوانیزه تولیدی بررسی شده و بر این اساس عملیات مختلفی بر روی سطح ورق گالوانیزه انجام می شود تا ناخالصی ها وچربی ها از بین رفته و سطح ورق گالوانیزه صاف و یکنواخت شود. در ادامه این روش ها را بررسی خواهیم کرد.

  1. اولین کار برای تبدیل ورق گالوانیزه به ورق رنگی شستشوی سطح ورق و چربی زدایی می باشد که به دو روش چربی زدایی به روش برقی یا سرد و شستشو با مواد قلیایی و گرم انجام می شود. بیشترین چربی زدایی در صنعت توسط مواد قلیایی انجام می شود که به دو روش غوطه وری و پاششی انجام می شود و مقرون به صرفه تر است. سپس ورق های گالوانیزه با آب داغ شسته شده و با هوای گرم خشک می شوند. در واقع کروماته کردن برای افزایش چسبندگی رنگ به سطح ورق و جلوگیری از پوسته شدن رنگ و همچنین افزایش مقاومت ورق رنگی در برابر خوردگی انجام می شود.
  2. پس از آماده سازی ورق گالوانیزه، سطح ورق را با رنگ پلی استر یا اپوکسی می پوشانند و ورق را از کوره عبور می دهند. پس از خشک شدن رنگ پلی استر، زیرسازی لازم برای رنگ اصلی انجام شده است. لایه ای از پرایمر به صورت آستر روی ورق گالوانیزه تشکیل می شود که ضخامتی بین ۷ تا ۱۵ میکرون دارد. بعد از زیرسازی و آماده سازی ورق نوبت به رنگ اصلی می رسد. رنگ اصلی به روش الکترواستاتیک و کوره پزی روی ورق گالوانیزه اعمال می شود.

روش الکترواستاتیک

در این روش از رنگ پودری برای ساخت لایه اصلی استفاده می شود. با اعمال جریان الکتریکی و ایجاد بارهای مخالف، چسبندگی موقت بین سطح ورق گالوانیزه و رنگ پودری ایجاد می شود. با اعمال حرارت به ورق، رنگ پودری به فلز می چسبد و سطحی صاف و یکنواخت ایجاد می شود.

روش کوره ای

رنگ های پلی استر، پلی اورتان، اپوکسی، فلوراید، پلی وینیلیدین، پلی آمید و اکریلیک روی ورق گالوانیزه قرار می گیرند. برای تثبیت رنگ، ورق گالوانیزه را داخل فر قرار می دهند. برای انعطاف بهتر و چسبندگی بیشتر رنگ به سطح فلز، پوششی از PVC و PET روی رنگ اصلی اعمال می شود. رنگ اصلی ضخامتی بین 20 تا 25 میکرون دارد. محصول نهایی ورق گالوانیزه رنگی می باشد که کاربردهای فراوانی در صنعت و ساختمان و همچنین لوازم خانگی دارد.

ورق رنگی فولاد 369

آشنایی با روش پوشش دهی PVD ورق رنگی

در این تکنیک سطح ورق فولادی با استفاده از محفظه خلاء مانند و فلز هدف پوشانده می شود. قبل از عملیات PVD بهتر است سطح ورق فولادی را از هر نوع کثیفی و چربی تمیز کنید. سپس ورق فولادی و فلز مورد نظر در محفظه خلأ قرار می گیرند. البته داخل محفظه به مقدار کافی گاز آرگون پر می شود. سپس با اعمال اختلاف پتانسیل بالا سعی می شود که سطح فلز انتخاب شده توسط یون آرگون مورد اصابت قرار گیرد. در واقع اتم های فلز هدف از سطح آن جدا شده و تبدیل به بخار می شوند. سپس به سمت ورق آلیاژی حرکت می کند و به صورت یک پوشش رنگی یکنواخت بر روی سطح آن رسوب می کند. در روش لایه بندی با بخار فیزیکی از فلز مخصوصی برای پوشش ورق های فولادی رنگی با توجه به رنگ مورد نظر استفاده می شود. به طور کلی رنگ های ذکر شده در لیست زیر را می توان بر روی سطح ورق فولادی اعمال کرد.

رنگ برنز: آلومینیوم و تیتانیوم

رنگ مشکی: کربن، آلومینیوم و تیتانیوم

رنگ قرمز: زیرکونیوم با چگالی بالاتر

رنگ آبی: آلومینیوم با چگالی بالا به همراه تیتانیوم

رنگ طلایی: تیتانیوم

کاربرد ورق رنگ

ورق رنگی در صنایع مختلف برای ساخت انواع لوازم جانبی استفاده می شود. در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

  • استفاده از ورق های رنگی در صنعت خودروسازی به عنوان مواد اولیه
  • تولید لوازم خانگی مانند ماشین لباسشویی، ظرفشویی، یخچال و ….
  • ساخت صنایع فلزی مانند بدنه کامپیوتر، کابینت سازی و ….
  • استفاده از ورق رنگی به عنوان ساخت ظرف
  • ساخت نمای داخلی و خارجی سوله

انواع ورق های رنگی

ورق های رنگی را می توان از نظر طرح و رنگ طبقه بندی کرد و هر یک از این دو طبقه بندی انواع ورق های رنگی بسیاری را شامل می شود. به عنوان مثال ورق های رنگی از نظر طرح در مدل های مختلفی تولید می شوند و از معروف ترین طرح ها می توان به ورق های سفالی رنگی، ورق های کرکره ای و … اشاره کرد. از دیگر مدل های ورق رنگی طرح دار عبارتند از:

ورق Shadow Line، ورق سفالی پالرمو، ورق دامپا یا لامبه، ورق فرعی یا Conx، ورق جنوا یا سفال ایتالیایی، ورق ذوزنقه ای، ورق شیروانی و سینوسی یا شاتر. برای تولید ورق با هر یک از این طرح ها باید از قالب های مخصوص استفاده شود. انواع ورق های رنگی در رنگ های مختلف را می توانید در مجموعه های ورق های رنگی فولاد ۳۶۹ تهیه کنید. از نظر رنگ، انواع اصلی ورق های رنگی عبارتند از: ورقه های نقره ای، نارنجی، قرمز، سفید ،صورتی، قهوه ای تیره، کرم، آبی، سفالی و بنفش.

  • ورق رنگی سینوسی یا طرح کرکره ای

استفاده از ورق های رنگی با طرح کرکره ای یا سینوسی بیشتر در پوشش سقف و دیوار سوله ها متداول است. ضخامت و طول این ورق ها بسته به درخواست مشتری تعیین می شود.

  • ورق رنگی طرح سفال

ورق رنگی طرح سفال یکی از انواع ورق های رنگی گالوانیزه می باشد. ورقه رنگی طرح سفال به دلیل طول عمر زیاد اهمیت زیادی دارد و با هر شرایط آب و هوایی سازگار است. بیشتر آن برای نصب سقف خانه ها استفاده می شود.

  • ورق رنگی شادولاین

ویژگی های ورق های رنگی طرح Shadow line همانند ورق های رنگی طرح ذوزنقه ای است و به همین دلیل از این نوع ورق گالوانیزه رنگی برای پوشش سقف و دیوار سوله ها استفاده می شود.

ورق رنگی فولاد 369

قیمت روز ورق رنگی

قیمت روز ورق رنگی تا حدودی بر اساس قیمت ورق گالوانیزه تعیین می شود. اصولاً ورق گالوانیزه با رنگی که به صورت کوره ای به آن اضافه می شود تبدیل به ورق رنگی می شود. این رنگ به صورت روکشی به ضخامت ۳۵ میکرون بر روی ورق گالوانیزه قرار می گیرد. ورق های رنگی در برابر خوردگی بسیار مقاوم بوده و قابلیت فرم دهی دارند. این پوشش رنگی که به روکش روی نیز معروف است از خوردگی ورق آهنی جلوگیری می کند و شکل دهی و انعطاف ورق را افزایش می دهد. قیمت روز ورق رنگی به دلیل فرآیند رنگی که بر روی آن اعمال می شود از ورق گالوانیزه بالاتر است. اما با توجه به زیبایی و استحکام بالای آن می توان از قیمت آن چشم پوشی کرد. قیمت روز ورق رنگی در بازار به عواملی مانند طرح ورق، فرآیند رنگ‌آمیزی ورق، رنگ ورق، تولیدکننده، کیفیت ورق، ضخامت و ابعاد و نرخ ارز بستگی دارد و تغییر هر یک از آن ها بر قیمت روز تأثیر می‌گذارد. خریداران ورق رنگی به لیست قیمت ورق های رنگی در سایت که به طور مرتب بروز رسانی می شود توجه داشته باشند و قبل از خرید ورق رنگی به آن مراجعه کنند.

قیمت آنلاین ورق رنگی

همان طور که می دانید قیمت آنلاین ورق رنگی به دلیل تفاوت های آن نسبت به سایر ورق های گالوانیزه از جمله ویژگی ها و کاربردهای آن از قیمت بالایی برخوردار است. جالب است بدانید که قیمت بالای ورق رنگی باعث نشده که محبوبیت خود را در بین مصرف کنندگان از دست بدهد، بلکه به دلیل ظاهر زیبا و مقاومتی که دارد باعث شده همچنان محبوبیت خود را در بین مصرف کنندگان و بازار حفظ کند. در زیر عوامل موثر بر قیمت ورق های رنگی آورده شده است:

  • کیفیت خنک کننده ورق
  • نوع رنگ مورد استفاده
  • کیفیت سطح ورق
  • نوع فرآیند تولید
  • تقاضای بازار و نیازهای مشتری
  • قیمت ارز
  • ضخامت و ابعاد ورق رنگی
  • برند سازنده
  • اندازه و طرح ورق
  • مدت زمان عایق کاری و رنگ آمیزی

 با وجود نوسانات احتمالی قیمت ورق رنگی، می توانید بهترین قیمت روز این محصول را در سایت فولاد ۳۶۹ در هر زمان مشاهده کنید و یا با تماس با واحد فروش علاوه بر استعلام قیمت ورق رنگی، می توانید سفارش دهید و در اسرع وقت سفارش خود را خریداری و تحویل بگیرید. همچنین در صورت نیاز به مشاوره جهت خرید ورق روغنی یا سایر محصولات فولادی مشابه می توانید این موضوع را با همکاران ما در واحد فروش و پشتیبانی در میان گذاشته و مشاوره رایگان دریافت نمایید. شرکت فولاد ۳۶۹ مرکز پخش انواع تیرآهن، میلگرد، نبشی، ناودانی، ورق، پروفیل، لوله، خموت، مفتول، لوازم سوله، شمش و … با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت می باشد.

ورق رنگی فولاد 369

جمع بندی

ورق های رنگی مانند هر ورق فلزی با موانعی مانند خوردگی روبرو هستند. اما با ورود و پیشرفت تکنولوژی در این زمینه، موانع برطرف شد. هر ورق رنگی در هنگام بازرسی ظاهری، آماده سازی سطح و رنگ آمیزی نهایی تولید می شود تا بتوان از آن در زمینه های مختلف ساخت و ساز و ساخت لوازم خانگی استفاده کرد. ورق های رنگی تفاوت هایی با ورق های آلومینیومی و مشکی دارند از جمله تفاوت وزن، هدایت حرارتی، ضخامت و ظاهر و … تولید بهینه ورق های رنگی در شرایط خاصی انجام می شود که یکی از آن ها رفع مشکلات زیست محیطی است. نیمی از نیاز بازار ایران به ورق های رنگی توسط کارخانه های داخلی و مابقی از طریق محصولات وارداتی از کشورهایی مانند چین تامین می شود. ورق های رنگی در طرح ها و رنگ های مختلف پاسخگوی نیاز شما در زمینه ساخت انواع سقف، نما و … می باشد. تولید ورق رنگی از ورق گالوانیزه باعث شده تا این نوع ورق از هر دو ویژگی ورق گالوانیزه از جمله مقاومت در برابر خوردگی و مزایای رنگ های متنوع بهره مند شود. ورق رنگی سینوسی یا کرکره ای، شادولاین، ذوزنقه و طرح سفال پالرمو از بهترین انواع ورق های رنگی هستند.



:: برچسب‌ها: فولاد 369 , ورق رنگی , قیمت ورق رنگی , قیمت آنلاین ورق رنگی , قیمت روز ورق رنگی , آخرین قیمت ورق رنگی ,
:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1401 | نظرات ()